Samenwerking Dream4Kids & FC Robinstijn

Trots zijn we op de samenwerking die we gestart zijn met stichting FC Robinstijn.

FC Robinstijn laat sinds 2009 voetbalwensen uitkomen van kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. De magie van het voetbal bij de kinderen brengen, dat is wat FC Robinstijn al 14 jaar doet. Kinderen ontmoeten hun voetbalhelden of beleven de wedstrijd van hun leven.

Net als Dream4Kids werkt FC Robinstijn met vele vrijwilligers en vaste partners. In de loop der jaren heeft bijna de helft van alle profclubs zich aan de stichting verbonden.

Sinds 2003 laat Dream4Kids de mooiste dromen van kinderen met een trauma uitkomen tijdens een Droomdag. Nogal eens heeft die droom te maken met voetbal. Dat kan gaan om het bijwonen van een wedstrijd van de favoriete club of het ontmoeten van een voetbal idool. Corine Heuvelmans (Directeur Dream4Kids): “FC Robinstijn heeft een geweldige reputatie en een fantastisch netwerk opgebouwd in de voetballerij en is daarmee ook een meerwaarde voor Dream4Kids. We hebben daarom contact gezocht met de vraag of er een mooie samenwerking kan ontstaan bij het uitkomen van voetbalwensen/dromen.” 

Pieter van Bussel (Founder FC Robinstijn): “Het is voor FC Robinstijn een mooi compliment, dat andere goede doelen of maatschappelijke organisaties informeren of een samenwerking mogelijk is. Wij vinden het belangrijk dat we toegankelijk zijn voor alle kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben en een concrete voetbalwens hebben. Dream4Kids is een mooie organisatie, die fantastisch werk verricht en qua missie en visie goed aansluit bij FC Robinstijn. In voetbaltermen een heel mooi een-tweetje…”

De ambities van beide stichtingen zijn groot en we willen graag voor zoveel mogelijk kinderen dromen uit laten komen. Afgelopen dinsdag was de eerste gezamenlijke droom die we met FC Robinstijn samen uit hebben laten komen, toen Elin haar grote idool Lieke Martens kon ontmoeten. Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking en delen ook met trots dat FC Robinstijn partner is van Dream4Kids. Op naar nog vele mooie voetbaldromen. Samen maken we het verschil!

Facebook
Twitter
LinkedIn