(H)EERLIJKE CHOCOLADELETTER

Wij zijn enorm trots dat de samenwerking met Olala Chocola Breda weer plaats zal vinden. Net als afgelopen jaar gaan zij speciaal voor Stichting Dream4Kids prachtige, handgemaakte chocoladeletters maken van eerlijke en lekkere chocolade. Met een bestelling van deze chocoladeletters steunt u Dream4Kids en helpt u ons Droomdagen te organiseren voor kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar. Helpt u ons mee zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Informatie chocoladeletters

De speciale chocoladeletters worden gemaakt van de Belgische chocolade “Belcolade”, waarvan de gebruikte cacao valt onder het Cacao-Trace programma. Dit is een duurzaamheidsprogramma, waarin de boeren een eerlijke prijs voor hun cacaobonen krijgen en getraind worden om hogere kwaliteit cacao te telen. Een hogere kwaliteit cacao verhoogt de marktwaarde en biedt hiermee perspectief voor de lange termijn. Nieuwsgierig geworden? Kijk hier naar onze mooie samenwerking.

Alle chocoladeletters zijn gemaakt van melkchocolade, in A5-formaat en ongeveer 225 gram per stuk. Ze worden geleverd met het Dream4Kids-logo (vanaf 10 stuks à €8,50). Wilt u een eigen (bedrijfs)logo toevoegen aan de chocoladeletter, dat kan ook (vanaf 20 stuks à €9,25)! Voor elke verkochte chocoladeletter wordt €3,50/€3,80 aan Dream4Kids gedoneerd.

Zodra wij de bestelling hebben ontvangen, volgt er via e-mail een factuur en na ontvangst van het factuurbedrag wordt de bestelling in productie genomen.

Ophalen van de bestelling is mogelijk op het kantoor van Dream4Kids in Rosmalen (13, 14 of 16 November) of bij Olala Chocola Breda (14 t/m/ 18 November). 

Laten bezorgen kan ook en wel op 16 of 23 November (hiervoor wordt een vast tarief in rekening gebracht). Voor meer details zie het bestelformulier.

Bestellen?

Wilt u Dream4Kids steunen én iemand verrassen met een (h)eerlijke chocoladeletter? Bestel hier uw chocoladeletters.

Bestellen via het bestelformulier kan tot en met woensdag 1 november 2023. Wilt u na deze datum bestellen, neem dan contact met ons op.

Kent u andere bedrijven en/of particulieren die deze actie willen steunen? Dan zouden we het geweldig vinden als u deze actie met hen wil delen!

Meer informatie of vragen?

Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar chocolade@dream4kids.nl of bellen naar 073-6428890 (op maandag, dinsdag of donderdag van 09.00 – 17.00 uur).

Namens Dream4Kids en onze droomkinderen,

Dank u wel!

Facebook
Twitter
LinkedIn