Welkom Katrien!

Op 4 januari is Katrien Heerkens gestart als Officemanager bij Dream4Kids. Ze volgt Eefje van Grinsven op en heeft veel zin in haar nieuwe job.

Vandaag, 4 januari 2021, is Katrien Heerkens, gestart als onze nieuwe Officemanager. We heten haar van harte welkom en zijn blij dat ze ons team komt versterken. Ze stelt zich hieronder zelf aan je voor:

Vanaf vandaag, 4 januari, ben ik werkzaam bij Dream4Kids als Officemanager. Ik ga ervoor zorgen dat alles op kantoor op rolletjes blijft lopen. Ik ondersteun onze directeur en ons team op administratief en organisatorisch gebied. In het verleden heb ik al eens een Droomdag georganiseerd voor Dream4Kids en ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging! 

In het wervingstraject is Joris Verhoeven van LEF Recruitment uit ‘s-Hertogenbosch ons zeer behulpzaam geweest door de DISC-test ter beschikking te stellen. Een mooie methode om iemands drijfveren en voorkeursstijlen in kaart te brengen en zodoende een nuttig instrument bij het selecteren van de juiste kandidaat. Dank je wel, Joris!

Facebook
Twitter
LinkedIn