Vrijwilliger aan het woord

Het organiseren van een Droomdag is voor zowel het kind als de dreamchasers te gek: waar het kind (hopelijk) een onvergetelijke ervaring heeft, is dat voor de dreamchasers niet anders.

Sjoerd-niels en ronald vertellen over hun ervaringen

Waarom ben je vrijwilliger bij Dream4Kids geworden?
Het organiseren van een Droomdag is voor zowel het kind als de dreamchasers te gek: waar het kind (hopelijk) een onvergetelijke ervaring heeft, is dat voor de dreamchasers niet anders. Deze combinatie is dan ook de reden dat we vrijwilliger zijn geworden bij Dream4Kids, iets waar we tot nu toe geen moment spijt van hebben gehad! Naast de enorme hoeveelheid positieve energie rondom, en op de dag zelf, kom je ook met mensen in contact en op plekken terecht wat in je gemiddelde dag niet het geval is.  

Wat heb je zoal gedaan voor Dream4Kids?
Wij hebben samen een Droomdag georganiseerd voor Lionel (zie bovenstaande foto). We scheurden die dag in een sportwagen naar een filmpremière in Amsterdam, stonden boven op de Euromast, raceten met een boot over de Maas, mochten onze eigen pizza maken en sloten af bij Ramses Leeft in het Nieuwe Luxor. Heel gaaf om te ontdekken hoeveel er in een dag past! Momenteel zijn we bezig met het opstarten van een tweede Droomdag, al is dit door corona helaas wel wat uitgesteld. 


Wat is het leukste wat je hier hebt meegemaakt?
De Droomdag zelf is de kers op de taart. Heel leuk als alle vooraf georganiseerde activiteiten op de Droomdag in elkaar vallen. Dat geeft een goed gevoel als dreamchasers. Maar uiteraard is het vooral fantastisch om te zien hoe blij een kind kan zijn: daar doe je het voor! 

Wat is jouw persoonlijke droom voor de toekomst?
Ronald: Ik zou graag een paar maanden op reis gaan. Even uitchecken van het normale leven en zien wat de wereld nog meer voor moois te bieden heeft! 

Sjoerd Niels: Een camping beginnen! Het lijkt me te gek om mensen een fijne tijd te bieden op een plek wat je zelf gecreëerd hebt. Iets wat eigenlijk ook mooi aansluit op de reden om vrijwilliger te zijn bij Dream4Kids! 

Wat is jouw tip voor mensen die vrijwilligerswerk bij Dream4Kids willen gaan doen? 
Niet nadenken, maar gewoon gaan doen. Hoewel het soms lastig lijkt om alles te organiseren, vind je altijd een oplossing. En daarnaast, wát je ook organiseert, de kinderen worden altijd blij. Dus gewoon doen! Dan zie je daarna dat je er zelf ook heel blij van wordt.

Facebook
Twitter
LinkedIn