Vrienden voor het leven - Shivan

De Droom

Een rapdroomdag samen met zijn mattie Rishano

Dreamchasers

Shiela en Lieke

De Droomdag

Wat een droomdag, wat een verhaal. Hebben jullie even? 2,5 droomdag, je zou zeggen ‘niet te doen’ maar wel dus! Dromen zijn er om in te geloven en je dromen kunnen werkelijkheid worden. Beleef met ons mee dat Shivan zijn dromen zijn uitgekomen: 

 

Omgetoverd tot echte Rappers ‘vrienden voor het leven’

Op 20 November werd Shivan samen met Rishano opgehaald vanuit de hondsberg. Met een rits auto’s toeterend en een hoop herrie makend, kwamen we aan op de hondsberg.

Shivan trok zijn jas al aan en wilde al instappen, je had zijn mooie verraste gezichtje moeten zien. Toch nog even naar binnen, waar de dag in echte stijl begon. De jongens kregen een nieuwe trui. Shivan natuurlijk met zijn idool rapper Jairzinho erop. Wat wil hij toch graag op hem lijken. Dus gaven we hem ook maar gelijk een rasta pruik en bling bling voor zijn droomdag. En natuurlijk niet te vergeten, een nieuwe jas met een bontkraag!

Snel de auto’s in en we vertrokken naar Breda, waar deze mannen een rapworkshop met een echte videoclip opname kregen. Bij een te gave Mercedes AMG werden er super toffe video beelden gemaakt. In de studio zelf kwamen alle disco lichten naar voren en werd de kamer vol met rook gezet. Wat deden de mannen dit toch goed. Ik moet eerlijk zeggen, ik werd fan van ze en ze waren echte rappers geworden! De clip is dan ook heel gaaf geworden en staat al op YouTube!

Ook kwam SBS6 nog langs waarbij de mannen geïnterviewd werden door Hart van Nederland!

Na een gaaf ritje in een hele stoere mercedes auto, reden we naar de MacDonalds, waar ze konden genieten van een heerlijke lunch. 

 

Meet & Greet met Jairzinho in Hotel Huis ter Duin

Vanuit de Mac Donalds moesten we lang rijden. We kwamen bij een 5 sterren hotel aan, namelijk Hotel Huis Ter Duin. Eenmaal op de versierde hotel kamers mochten ze een echte rapper ontmoeten, en ja hoor het was Shivan zijn idool Jairzinho. Na vele foto’s, gepraat, lekkere hapjes, muziek luisteren en heel veel echte rapper groeten, gingen we weer naar beneden en natuurlijk samen met Jairzinho. Daar stond een hele mooie rode Ferrari klaar. Hier zijn nog veel foto’s gemaakt. Helaas moesten we afscheid nemen van Jairzinho, maar de mannen mochten nog wel even een ritje maken in de Ferrari.

Eenmaal terug bij het Hotel, liepen we het centrum in, waar de mannen hun eigen sneakers uit mochten zoeken bij van Haren. Wat straalde ze toch.

Nu was het toch echt tijd om te gaan eten. Shivan wilde graag een lekkere biefstuk met friet, nou die aten we dan ook. Moe maar voldaan keerden we weer terug naar het Hotel, waar ze mochten blijven slapen in een super luxe kamer met uitzicht op zee en een TV waar je zo YouTube op aan kon zetten.

Weer vroeg opstaan en ontbijten, alweer zo een luxe, alles wat je wilde kon je pakken. Vooral de poffertjes waren erg populair.

Toen kwam die lange weg terug naar de Hondsberg, waar de volgende verrassing klaar stond. Op het bed lag een nieuw beddenovertrek en heel de kamer lag vol met cadeaus. Ze wisten niet waar ze moesten beginnen. De ene was nog niet uitgepakt en ze gingen al naar de volgende. En ja, ook weer nieuwe schoenen!

Na een heerlijk nachtje slapen in Hotel Huis ter Duin, nog vele extra’s: automonteur, wielrennen en een bomenparcours.

Voor Shivan hield de dag nog niet op. Hij wilde heel graag een keer gaan klussen met een automonteur, dus dat gingen we dan ook doen. Vooral de wielen eraf halen, banden verwisselen en terug op de auto zetten, vond hij erg leuk. Maar het hield nog niet op! Shivan wilde ook graag een keer wielrennen met echte klikschoenen. Het was even spannend, maar hij kon snel mee met de groep. Zelfs werd hij persoonlijk gecoacht door Lars Boom! Wat waren de mensen daar toch lief, hij mocht het wielrenpak houden!

Nu was het einde van zijn droomdagen toch echt in zicht en keerde we moe maar voldaan terug naar de Hondsberg. 

In oktober heeft Shivan ook nog samen met een vriendje mogen klimmen in een bomen parcours, dit had hij al een keer eerder gedaan. Die wiebel dingen hoog in de lucht bevielen niet heel goed, maar het zippen (wat echt super hoog was) vond hij geweldig!

We willen alle sponsoren en mensen die hier ons bij meegeholpen hebben, enorm bedanken om samen met ons dit waar te kunnen maken voor deze mannen. En ook natuurlijk Sabrina en Waffa, wat zijn jullie toppers! Zonder jullie was dit niet gelukt! En natuurlijk werd dit ook mede mogelijk gemaakt door de AFAS Foundation!

Zie hieronder de te gave rapper video clip, het interview met Hart van Nederland en de super gave foto’s van de droomdag! 

 

Sponsoren bedankt!

Coolcat, RocksN Rivers: Martijn Jacobs, Hip & Glitz: Marleen Bruurmijn, Stephan van Es, Albert Heijn, Inge, Hans, Carola Seldenthuis, Project Boks: Mike, Rüttchen Autowereld: Corné van Disseldorp, McDonalds Breda: Kristel Huijben, Hotel Huis ter Duin: Daniëlle Donkers, Rotterdam Airlines Music Group: Jairzinho Walden, Cees van Duijn, Linda Rutjens, Niels de Laat, van Haren, Proef lokaal Thomas, van Kuringe: Ron Pennings, Team Brabant 2000: Damie van Vianen, Hart van Nederland, AFAS Foundation

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup