Vrienden voor het leven - Rishano

De Droom

Rishano en zijn mattie Shivan krijgen een rap-droomdag.

Dreamchasers

Sabrina en Waffa

De Droomdag

 

DE DROOMDAG

Eindelijk was het zover! Rishano kreeg, na weken in spanning gezeten te hebben, zijn droomdag. Een bekende rapper ontmoeten, een eigen rap maken en shoppen waren de wensen van Rishano. In het begin dachten we dat we dat nooit voor elkaar zouden krijgen, maar het is ons gelukt. Mede dankzij de goede samenwerking met de Dreamchasers Lieke en Sheila. Ook zij hadden een droomkind, Shivan, met toevallig dezelfde wensen. We hebben onze krachten gebundeld en hebben een geweldige droomdag neergezet.

De dag begon vroeg, waarbij we Rishano en Shivan met harde rapmuziek en getoeter bij de Hondsberg in Oisterwijk gingen ophalen. De jongens kregen daar hun eerste cadeaus; een nieuwe jas van Coolcat, een Adidas-trainingspak van de Bristol, 2 gepersonaliseerde truien en een echte Rasta-pruik. De begeleiders en de kinderen van de Hondsberg zwaaiden ons vrolijk uit en eindelijk kon de droomdag echt beginnen!

 

MATTIES VOOR HET LEVEN

We vertrokken samen met de fotografe Carola, de ouders en het zusje van Rishano richting Breda, op weg naar de rapworkshop. Mike Groenewege van Project Boks schreef samen met deze talentvolle jongens een rap. In een studio werd de rap opgenomen en een videoclip gemaakt. Maar een rap-videoclip is natuurlijk niet compleet zonder wat snelle auto’s! Bij Rüttchen Automotive mochten de rappers in een prachtige Mercedes AMG stappen en werd de videoclip verder opgenomen.

Maar daar bleef het niet bij! Hart van Nederland was erbij om dit bijzondere moment vast te leggen. Na een interview en een rit in een snelle Mercedes gingen we lunchen bij de McDonald’s. Dit hadden de jongens na het harde werken wel verdiend!

 

MEET & GREET IN GRAND HOTEL HUIS TER DUIN

We vertrokken in een wat grotere auto, gehuurd bij busjehuren.nl, naar Noordwijk. Onderweg konden de jongens genieten van de snacks, verzorgd door Albert Heijn Moerwijk Breda. In Noordwijk werden we door meneer Ben Ali en Daniëlle, medewerkers van hotel Huis ter Duin, opgewacht. Daar kregen de jongens een grote verrassing!

De jongens mochten nog niet weten wat de verrassing zou zijn, dus kregen ze in de lounge wat te drinken en een rugzak vol schoolspullen die ze mochten uitpakken. Tijdens het wachten was er nog even tijd om een videoboodschap van rapper Soufiane Eddyani te bekijken. De jongens waren zo blij, dat ze meteen iets terug wilden sturen. Fotograaf Hans was erbij om alle mooie momenten vast te leggen.

Samen met de jongens liepen we richting de versierde hotelkamers, vol heerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door hotel Huis ter Duin. En daar ontmoetten de jongens de rapper Jairzinho Walden! Dit was erg bijzonder, de jongens voelden zich meteen thuis. Na wat gegeten, gekletst en gedronken te hebben, kregen de jongens te horen dat de hotelkamers niet alleen voor de Meet & Greet gereserveerd waren, maar ook voor een overnachting!

Om deze Meet & Greet nog spectaculairder te maken, wachtte Cees van Duijn met zijn snelle Ferrari op de jongens. Na wat foto’s gemaakt te hebben, mochten Rishano en Shivan een ritje in de Ferrari maken. Dit was een indrukwekkend moment voor de jongens, maar ook voor de aanwezige mannen.

 

SHOPPEN EN LEKKER ETEN

De droomdag kwam bijna tot een einde, maar niet voordat de jongens gave sneakers bij schoenenwinkel vanHaren Noordwijk hadden uitgezocht. Rishano wilde ook meteen zijn Adidas-schoenen dragen. Wat was die jongen trots en blij! In zijn nieuwe sneakers werd Rishano wederom verrast: hij mocht na sluitingstijd in zijn lievelingswinkel shoppen. Het viel Rishano meteen op dat hij de enige klant was, hij vond dit geweldig!! Met een tas vol spullen gingen we een hapje eten bij De Nijl en brachten daarna Rishano terug naar het hotel. De droomdag kwam zo ten einde en we hopen dat Rishano en zijn mattie Shivan een geweldige dag hebben beleefd. Een droomdag die Rishano nooit meer zal vergeten. En wij ook niet!

 

VIDEOCLIP EN INTERVIEW

Benieuwd naar de videoclip en het interview? Bekijk ze hier!

 

 

Sponsoren bedankt!

Mike Groeneweg: ProjectBoks, AML Crew, Rüttchen Automotive Breda, Van Es Shoes Bags & Fashion, Hip & GlitzAlbert Heijn Moerwijk Breda, Carola Seldenthuis, Bristol Nederland, McDonald’s Breda, Busjehuren.nl, Grand HotelHuis ter Duin Noordwijk, vanHaren schoenen Roosendaal en Noordwijk, JairzinhoWalden, Soufiane Eddyani, Cees van Duijn, Hans Ros, De Nijl Noordwijk, Dekbed-Discounter, Bo Omroep Van de Bollenstreek, Hart van Nederland, Salima El Jarbouchi en AFAS Foundation.

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup