Siebe Bellemakers

Kinderambassadeur aan het woord
"Jaren later krijg ik nog steeds een warm gevoel als ik aan die dag terugdenk. "

Ik weet nog goed dat ik op mijn Droomdag op stond met veel zenuwen omdat ik zo benieuwd was wat er allemaal zou gaan gebeuren. 

Ik stond klaar om te gaan en hoorde een heel leuk geluid van een auto aankomen. Dat was mijn vervoer voor die dag. Ik mocht met een Ferrari naar de Amsterdam Arena! 

Daar mocht ik eerst een tenue van Ajax uitkiezen, dat ook nog eens bedrukt werd met mijn naam. Daarna kreeg ik een rondleiding door het stadion en kaartjes voor de wedstrijd Ajax – Roda JC.

Na de rondleiding mochten we een training bezoeken van Ajax waarbij ik mijn favoriete speler van die tijd (Theo Janssen) heb ontmoet.

Ook hebben we Dennis Bergkamp, mijn vader zijn favoriete speler, ontmoet. 

Theo Janssen en Dennis Bergkamp hebben mijn schoenen gesigneerd na de training.

Spelen in een reclamefilmpje was ook een droom van mij en de dreamchasers hadden een cameraploeg geregeld waarmee we inderdaad een reclamefilmpje na gingen maken. En al zeg ik het zelf, het filmpje was erg goed gelukt! Dit was nog niet alles want  na het opnemen van het filmpje gingen we met zijn allen naar Rotterdam, om in het restaurant van Herman den Blijker te eten. Daar heb ik samen met de chef kok een gerecht klaar mogen maken, wat we vervolgens met zijn allen gegeten hebben. 

Toen we opstonden om naar huis te vertrekken stond Herman den Blijker bij de uitgang. Hij nam alle tijd om een praatje te maken en als extra kreeg ik van hem zijn kookboeken. Al met al een superleuke dag met heel veel hoogtepunten.

Jaren later krijg ik nog steeds een warm gevoel als ik aan die dag terugdenk. Het liet me zo bijzonder en speciaal voelen. Ik vergat even alles en heb alleen maar genoten van het moment. Ik ben de dreamchasers dan ook erg dankbaar voor deze onvergetelijke ervaring.

Omdat wij er zo’n goed gevoel aan over hebben gehouden, kwam mijn broer (Jorn) op het idee om hetzelfde te doen voor een ander kind. Wij weten zelf als geen ander hoeveel impact dat kan hebben en wij wilde graag iets terug doen voor stichting Dream4Kids. 

De kans om zoiets bijzonders te kunnen doen willen we natuurlijk niet laten schieten. Wij kunnen niet wachten om een kind een onvergetelijke dag te bezorgen!

Facebook
Twitter
LinkedIn