Vacature: fondsenwerver

Dream4Kids zoekt een energieke en resultaatgerichte fondsenwerver. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een prachtig goed doel voor kinderen? Reageer dan snel!

Dream4kids zoekt een fondsenwerver

Dream4Kids zoekt een energieke doorzetter die volop gaat voor het verbinden van bedrijven, sponsoren en donateurs (24-36 uur)

 Over Dream4Kids

Zo mooi als het leven kan zijn, zo traumatisch kan het ook uitpakken. Een trauma kan iedereen overkomen; in Nederland overkomt dit helaas veel kinderen. Dream4Kids zet zich voor hen in.

Samen met vrijwilligers organiseren wij unieke Droomdagen voor kinderen met een trauma, in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar. Deze kinderen verliezen vaak het vertrouwen in zichzelf en in de wereld. Het vervullen van hun mooiste droom geeft hen weer moed en energie voor de toekomst. De Droomdag maakt deel uit van het behandelplan dat door behandelaars is opgesteld. Onder andere de Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Jeugdzorg, psychologen en kindertherapeuten melden kinderen bij ons aan.

We zijn een kleine stichting met grote ambities. Wij dromen van een toekomst waarin we voor meer kinderen met een trauma dromen kunnen waarmaken. Onze stichting is volledig afhankelijk van tijd, sponsoring en donaties van particulieren, bedrijven en vrijwilligers.

Wie zoeken wij?

Je bent energiek en positief, hebt doorzettingsvermogen en laat geen kans onbenut om bedrijven, sponsoren en donateurs aan Dream4Kids te verbinden. Je kunt ons verhaal overtuigend en sprankelend uitdragen en weet de juiste snaar te raken bij elke partij die je spreekt, of dat nu een groot bedrijf is of een enthousiaste particuliere donateur.

Je bent ambitieus in het bereiken van resultaten. Je onderhoudt warme relaties en bouwt ze verder uit. Je bent een groot deel van je tijd bezig met het maken van afspraken en veel op pad in de regio Brabant en daarbuiten.

Je volgt trends en ontwikkelingen in het vakgebied en weet online mogelijkheden goed te benutten. Je bent sparringpartner van de directeur en werkt nauw samen met de andere collega’s in het team. We willen gaan werken met expert commissies, ook op het vlak van fondsenwerving, om het bereik en de impact zo groot mogelijk te maken. Ervaring in het aansturen van en werken met vrijwilligers is daarom welkom.

Wie ben jij?

 • Je bent enthousiast en hebt een sprankelende persoonlijkheid
 • Je hebt financieel inzicht en een financiële drive
 • Je ziet waar kansen liggen en probeert deze te benutten
 • Je bent resultaatgericht, netwerken en relatiemanagement is je tweede natuur
 • Je kunt meerdere ballen tegelijk in de lucht houden en makkelijk schakelen

 Jouw taken

 • Jouw kerntaak is het ontwikkelen, realiseren en uitvoeren van het wervingsplan dat zorgt voor een solide financiële basis voor Dream4Kids. Je komt aan tafel bij ondernemers en weet ook kansen bij particulieren, serviceclubs en vermogensfondsen te benutten.
 • Je gaat op pad om in contact te komen met interessante partijen die Dream4Kids financieel kunnen ondersteunen. Je ontwikkelt plannen waardoor externe partijen duurzaam partner worden van Dream4Kids. Je bent in staat te luisteren en wensen van bedrijven en sponsoren te vertalen in een op maat gesneden partnership.
 • Je vertegenwoordigt de organisatie naar buiten toe door een netwerk/samenwerking met relevante contacten te onderhouden en uit te breiden en door de organisatie te representeren bij interne en externe evenementen en gelegenheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij een prachtig goed doel
 • Werkzaam zijn in een zeer betrokken klein team
 • 5 weken op jaarbasis vrij

Praktische informatie

Het betreft een functie van 24-36 uur per week. Meer informatie over de stichting en/of functie? Neem dan contact op met Stef Klijn, bestuur Dream4Kids, stef.klijn@bnpparibas.com.

Solliciteren kan t/m 13 september 2021. Stuur je motivatiebrief en C.V. naar sollicitatie@dream4kids.nl

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn