Vacature bestuur

Binnen het bestuur van Dream4Kids is een vacature! De ideale kandidaat heeft een groot (zakelijk) netwerk en affiniteit met sales en fondsenwerving.

Dream4Kids vacature: bestuurslid (sales/fondsenwerving, onbezoldigd)

Wil je een bijdrage leveren aan een unieke goede doelen organisatie? Vind je het belangrijk dat kinderen met een trauma een nieuwe start krijgen? Ben je commercieel ingesteld en wil je je bestuurlijke kwaliteiten verder ontwikkelen? 

Stichting Dream4Kids zoekt een bestuurslid met als aandachtsgebied Sales & Fondsenwerving. 

Met de voorzitter, de penningmeester en de directeur vorm je het bestuur van Dream4Kids en bepaal je de doelen en strategie van de stichting. Je levert een bijdrage aan organisatorische en financiële vraagstukken en je neemt het voortouw om de fondsenwerving naar een hoger niveau te brengen. Het is heel welkom als je een uitgebreid zakelijk netwerk hebt.

Ben jij onze nieuwe collega in het bestuur van Dream4Kids? Neem dan contact op met Tialde Postma, voorzitter, via info@dream4kids.nl onder vermelding van ‘vacature bestuur’.
Je kunt reageren tot 1 april 2021. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Samenwerking met een chocolade randje

Wij zijn enorm trots op onze leuke samenwerking met Olala Chocola Breda. Zij gaan ook dit jaar speciaal voor Stichting Dream4Kids prachtige, handgemaakte chocoladeletters maken van eerlijke en lekkere chocolade. Met een bestelling van deze speciale chocoladeletters steunt u Dream4Kids en helpt u ons nog meer Droomdagen te organiseren voor kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar. Helpt u ons mee zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Of scan de QR-code en bestel!