The voice of Milou

De Droom

Milou haar grote droom is om later danseres of zangeres te worden en mee te doen aan The Voice Kids. Daarom stond Milou haar droomdag helemaal in het teken van Milou de Rockstar!

Dreamchasers

Nicole en Mireille

De Droomdag

Als een echte ster hebben we Milou opgehaald met een limousine. De dreamchasers stonden samen met fotograaf Rosita Stumpel en haar nichtje en vriendin te wachten bij Milou haar huis. Wat was het een verrassing toen wij aanbelden en Milou doorhad dat het haar droomdag was!
 
Als eerste zijn we met de limo naar de CoolCat gereden, waar alle drie de meiden hun eigen outfit bij elkaar mochten shoppen. Daar hadden de dames ABSOLUUT geen hulp bij nodig en, het moet gezegd worden, ze hadden er kijk op. :-)

Daarna kwam de grote verrassing: The Voice Kids!
Bij de studio in Hilversum werd langzaamaan duidelijk waar we naartoe gingen. Via de Rode Loper is Milou in de studio onthaald door styliste Ogenda, zij is inmiddels winnares van Elle Style Awards, fotograaf Bastiaan Aalbersberg, die de portret shoot heeft gedaan, twee visagistes, Lizzy en Berndien, en wat mensen van de crew van The Voice Kids. In haar EIGEN kleedkamer, zoals het bij sterren gaat, werden de meiden gestyled. Omdat ze nog niet PRECIES wisten wat ze aan wilden, kregen ze stoere make-up en daarna begon de shoot.

Na de pizza lunch kwam danslerares Nadia. Zij geeft danslessen in onder andere Chassé Dance Studio en dat was een grote highlight. Niemand van ons mocht er bij zijn, want na afloop gingen ze optreden! In de jury zat haar oom, danslerares, visagiste en als grote verrassing haar broer, die in de boyband Be Brave zit. Na een spetterend optreden, she loves being on stage, zijn de rocksterren terug gegaan naar Amsterdam om bij Pannenkoekenhuis Carrousel pannenkoeken te eten met haar broer en haar oom. En dus koos de Rockster Milou, eigenwijs zoals een echte ster het doet, patat met een hamburger.

Toen ze haar afscheidscadeautje kreeg, een karaoke set om zelf mee te zingen, sprong ze een gat in de lucht. En toen we ook nog konden vertellen dat ze over een paar weken naar een opname van The Voice Kids mag, was Milou door het dolle heen.
Het was een super dag! 

Sponsoren bedankt!

Rosita Stumpel fotografie, Limostar, Taxicentrale Hilversum, Coolcat, Talpa, Kokkies Catering, Bastiaan Aalbersberg Fotografie, Berndien & Lizzy (visagie), Ogenda ter Haars (styling), Dansdocent Nadia Velberg, Pannenkoekenhuis Carrousel, AFAS Foundation

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup