Rabo ClubSupport

Stichting Dream4Kids doet ook dit jaar weer mee met de Rabo ClubSupport. Dit is een jaarlijkse actie van de Rabobank, waarbij leden van de Rabobank kunnen stemmen op deelnemende lokale stichtingen, clubs en verenigingen. En wij kunnen jouw stem goed gebruiken.

Jouw stem is geld waard

Stichting Dream4Kids doet ook dit jaar weer mee met de Rabo ClubSupport. Dit is een jaarlijkse actie van de Rabobank, waarbij leden van de Rabobank kunnen stemmen op deelnemende lokale stichtingen, clubs en verenigingen. En wij kunnen jouw stem goed gebruiken. Hier kun je stemmen als je lid bent van Rabobank ‘s-Hertogenbosch e.o.

Jij beslist mee!

De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel maar ook stichtingen, clubs en verenigingen. Zij vormen het hart van onze samenleving. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan regionale stichtingen, clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Als stemmer bepaal jij wie een financiële ondersteuning ontvangt. Elke stem levert geld op. Goed voor Dream4Kids én geweldig voor de kinderen die een Droomdag krijgen. Help jij hieraan mee en stem je op Dream4Kids? Dan draag jij jouw steentje bij om zoveel mogelijk kinderen met een trauma een unieke Droomdag te bezorgen.

Facebook
Twitter
LinkedIn