SIEPIE WORDT ALS EEN KONINGIN BEHANDELD

DE DROOM 

Siepie is dol op armbanden en kettingen maken en wil heel graag de wereld vanuit de lucht zien.

DREAMCHASERS

Laura en Carlijn

DE DROOMDAG

Vandaag wordt Siepie in het zonnetje gezet! Siepie en haar broer Eljard krijgen vandaag tegelijkertijd een droomdag, maar wel met andere activiteiten en op een andere plek. Siepie heeft haar vriendinnetje meegenomen voor deze dag. We komen aan in Zeewolde, waar deze dag plaats zal vinden. We worden er hartelijk welkom geheten door de lakei. Die vertelt ons dat we mogen kiezen uit 48 soorten applaus voordat we binnenkomen. Met een heel hard applaus gecombineerd met een normaal applaus worden we onthaald. Wat voelen we ons speciaal! We krijgen een heerlijk taartje zodat we de dag goed beginnen. 

Dan is het tijd voor de eerste activiteit: om te beginnen mag Siepie op de foto als een écht model voor een Amerikaans bedrijf. Er worden échte modellen foto’s gemaakt van Siepie alleen, maar ook samen met haar vriendinnetje. Hierna betreedt Siepie de wereld van virtual reality. Wat is dat gaaf zeg! Siepie vond geen enkel filmpje te eng en bekijkt ze allemaal door de virtual reality bril. Stoer hoor!

Tussen de middag krijgen we een heerlijke onbeperkte lunch aangeboden. Er worden genoeg patatjes, frikandellen en snoep gegeten. Tijdens het eten worden we vermaakt door een echte goochelaar. Hij legt zelfs speciaal voor Siepie een truc uit, die zichtbaar onder de indruk is. 

Dan is het tijd voor een spectaculaire activiteit: we mogen mee in een limousine! ‘Wow, is die echt voor ons?’ Vraagt Siepie zich af. Deze limousine wordt begeleid door twee motoren van de koninklijke marechaussee. Wat is dat gaaf! Alleen de koning wordt op deze manier vervoerd. Met een glaasje (kinder)champagne hebben de meiden hier ontzettend van genoten. 

De volgende activiteit is niets minder dan een ritje met een helikopter! Dat is iets wat Siepie al heel lang wil. Ze wil heel graag de wereld vanuit de lucht bekijken. ‘Wauw, wat is de wereld mooi vanuit de lucht!’

Als kers op de taart mogen de dames achterop hele gave motoren. De motoren scheuren over de snelweg! Het is eerst wat spannend (de motormannen worden heel stevig vast gehouden), maar wat is het gaaf! Dan mogen de meiden nog even op de trampoline, de laatste energie eruit springen! Vervolgens mogen de vriendinnetjes genieten van weer een heerlijk buffet en dan is de dag toch echt voorbij. Ze is ontzettend moe, maar wat heeft Siepie genoten!

Het hele gezin krijgt tot slot nog tickets aangeboden om een dagje de Efteling te bezoeken. Siepie ontvangt materialen om kettingen en armbanden te kunnen maken. Siepie wilde graag een mooie dag hebben waar ze met een lach aan terug kon denken. En dat is gelukt. De gehele dag hebben we gevlogd en foto's gemaakt. Het was een topdag om nooit te vergeten!

SPONSORS BEDANKT!

Dat we deze te gekke droomdag waar konden maken, hebben we te danken aan de volgende geweldige sponsors: Pixum, de Efteling en Sonbross

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup