Scheurneus Mitchel

DE DROOM

Mitchel heeft als droom ooit in een Lamborghini, Bugatti of andere snelle auto te rijden. Daarnaast wil hij graag vlogger worden, net als zijn grote voorbeeld Ronald Vledder.

DREAMCHASERS

Sabine & Nicole

DE DROOMDAG

 

We hebben Mitchel maandagochtend van school opgehaald. Met de juf hadden we afgesproken dat alle kindjes op het schoolplein zouden spelen als we zouden komen. Toen er een dikke Lamborghini het schoolplein op kwam rijden begonnen alle kindjes te gillen. Mitchel had niks in de gaten, wat kwam die auto nou doen?

Uiteindelijk viel het kwartje. Dit is mijn droomdag!!

Nadat alle kinderen in, naast en voor de Lamborghini op de foto zijn geweest door fotograaf Delano werd het wel tijd om naar de eerste locatie te rijden. Wat dat was hielden we nog even geheim. Mitchel reed in de Lamborghini richting Lelystad en wij reden er samen met de fotograaf en opa en oma en zijn vriendje Ian achteraan.

Toen we allemaal in Lelystad waren aangekomen hebben we Mitchel uitgelegd dat we in de Lamborghini over het Midland circuit gingen racen, maar dat we nog een auto hadden geregeld. Een spiksplinternieuwe BMW i8. Welke was nou mooier? De Lamborghini of de BMW i8? Mitchel ging voor de Lambo, zijn vriendje Ian vond de BMW i8 eigenlijk cooler.

Net toen hij wilde instappen stond opeens Ronald Vledder voor zijn neus. Ronald!! Was Mitchel zijn enthousiaste reactie…. Ronald kwam de dag vloggen en heeft hem tussendoor de fijne kneepjes van het vak uitgelegd.

Tijdens het racen werd er volop gesnoept van slagroom soesjes en limonade. Nadat iedereen een paar rondjes had gedaan, zat het erop.

Het was tijd voor de lunch. Met z’n allen zijn we naar Natuurpark Haje in Lelystad gegaan. Zij hebben een heerlijke lunch voor ons verzorgd en zo hebben we even kunnen uitrusten in de schaduw.

Na de lunch gingen we naar de volgende verrassing. Mitchel ging samen met zijn vriendje en Ronald een helicoptervlucht maken bij HeliCentre.

Want stiekem wisten we van oma dat ook dat hoog op zijn wensen lijstje stond.

Wat een verrassing! En wat een ervaring! De vlucht ging over Walibi en het Dolfinarium. Ze hebben alle drie ontzettend genoten van deze vlucht en het mooie en bijzondere uitzicht.

Na nog een paar slagroomsoesjes en wat drankjes werd er afscheid genomen van Ronald. Het was ontzettend leuk dat hij er bij was. En ook wij gingen er vandoor, richting Almere. Wat gingen we daar doen?

We wisten dat Mitchel gek is op wokken en sushi, dus dat leek ons een mooie afsluiter. Onder het genot van een drankje hebben wij afscheid genomen en nog een mooi cadeau overhandigd: Gratis entree kaartjes voor de Efteling.

Samen met opa, oma en zijn vriendje Ian heeft hij heerlijk zitten smullen bij het all-you-can-eat restaurant Breed in Almere. Het Sushi buffet was hun favoriet.

We zijn vertrokken met een voldaan en tevreden gevoel. Wat een super leuke dag was het! 

SPONSOREN BEDANKT!

Delano Fotografie, Midland Circuit Lelystad, Ekris BMW Dealer, Kevin de Jong, HeliCentre Lelystad, Restaurant Breed Almere, Natuurpark Haje LelystadRonald Vledder, Pixum, Sonbross en alle vrienden, familie en kennissen die via de website van dream4kids geld hebben gedoneerd.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup