RecycleClub

Uit handen van Tom van Zoggel van de RecycleClub ontving Dream4Kids een cheque ter waarde van 750 euro. De RecycleClub neemt lege inktcartridges in en maakt deze klaar voor hergebruik. Je kunt de opbrengst in geld laten uitkeren, of doneren aan een goed doel. Bijvoorbeeld...aan Dream4Kids!

De RecycleClub

De RecycleClub is een initiatief van Recoll B.V. uit Etten-Leur. 

Ieder jaar verdwijnen er 500 miljoen lege cartridges op de afvalberg. Dit is enorm zonde, want een lege cartridge kan wel 2 à 3 keer worden hergebruikt! Circulaire cartridges dus. RecycleClub zamelt lege inkjet cartridges in en stort de vergoeding voor de lege cartridge(s) in de kas van goede doelen of op jouw eigen rekening. ‘

Je kunt HP,  Canon en huismerk cartridgdes inleveren. 

Vier goede doelen zijn door de RecycleClub geselecteerd om mee te doen. Allemaal doelen die bijdragen op het gebied van mens, dier, milieu en maatschappij. Dream4Kids is er trots op, dat wij ook geselecteerd zijn. 

Lever ook jouw cartridges in. Via recycleclub.com lees je hoe het werkt en bereken je gemakkelijk jouw vergoeding. Wij zeggen: doen! Dan draag je bij aan een beter milieu en je bezorgt kinderen met een trauma een fantastische Droomdag. Win-win!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn