Opbrengst van € 5.600

Wat een geweldig eindresultaat! De veiling bij de allerallereerste heeft een bedrag van maar liefst € 5.600 opgebracht voor Dream4Kids. Allerallereerste is in het leven geroepen om de horeca te steunen met veilingitems zoals het allereerste biertje, de allereerste kappersbeurt of het allereerste diner in je favoriete restaurant, na de lockdown. En dit concept werd een groot succes! Ook voor Dream4Kids.

Tijdens de veiling via allerallereerste.nl is voor het kavel ‘Bossche handelsmissie’ een bedrag neergeteld van € 5.600! De hoogste bieder, Danny Snijders, gaat met vijf (mede)ondernemers tijdens deze ‘zakenreis door de Bossche binnenstad’ op pad met burgemeester Jack Mikkers. 

Samen bezoeken ze vijf horecazaken naar keuze in de mooie stad Den Bosch. De avond wordt afgesloten met een knallend optreden van volkszanger John de Bever. En het is niet uitgesloten dat de burgemeester zelf ook een liedje zingt. Na de veiling zei hij “Ik sta graag een keer met John op het podium’.

Het hoogst bod stond al een tijdje op € 5.500. Maar tijdens het ‘power hour’ werd het tot op de laatste minuten spannend. Net voor de sluiting werd er overboden met als eindresultaat een geweldig bedrag van € 5.600 voor Dream4Kids!

 

Dank aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen. De organisatoren, alle bieders, Jack Mikkers, John de Bever en Danny Snijders. Dankzij jullie kunnen we mooi werk verrichten voor kinderen met een trauma. Samen maken we het verschil!

Via deze link is het laatste gedeelte van het ‘power hour’ terug te zien en beluisteren.

 

 

De burgemeester maakt deel uit van ons comité van aanbeveling. Hij schrijft het volgende:

Heerlijk dromen. Dromen over wat je wil, wat mogelijk is, waar je pad naartoe gaat. Eigenlijk dromen we allemaal en elke dag. Maar dat geldt niet voor iedereen. Sommige kinderen moeten leren dromen. Omdat ze in hun jonge leven vooral de schaduwzijde van het leven zien. We willen die kinderen aan de hand meenemen, om een moment onbezorgd te genieten. Dream4Kids reikt die kinderen de hand. En dat kunnen ze alleen als u bereid bent hún uitgestoken hand aan te nemen. Want door de gezamenlijke inzet van Dream4Kids en van u worden onzichtbare kinderdromen zichtbaar. En misschien wel werkelijkheid! Laten we dát alle kinderen gunnen. Dank u wel…. (en blijf dromen!)

Facebook
Twitter
LinkedIn