Nieuw bestuurslid: Margot Franken

Met trots kunnen we vertellen dat Margot Franken is toegetreden tot het bestuur van Dream4Kids. Margot werkt sinds 1985 in de hulpverlening aan kinderen, jeugdigen en ouders/verzorgers. Diverse functies heeft ze daarin bekleed, zowel in zorginstellingen, dagverblijven als ziekenhuis. Altijd het kind centraal stellend. Vanaf 2006 werkt Margot Franken vanuit haar eigen praktijk in Vught als kinder- en jeugdtherapeut.

Met trots kunnen we vertellen dat Margot Franken is toegetreden tot het bestuur van Dream4Kids.

Margot werkt sinds 1985 in de hulpverlening aan kinderen, jeugdigen en ouders/verzorgers. Diverse functies heeft ze daarin bekleed, zowel in zorginstellingen, dagverblijven als ziekenhuis. Altijd het kind centraal stellend. Vanaf 2006 werkt Margot Franken vanuit haar eigen praktijk in Vught als kinder- en jeugdtherapeut.

Dream4Kids kent Margot al vele jaren. Door de aanmelding gedaan als therapeut hebben een aantal kinderen een Droomdag gekregen, als onderdeel van hun behandeltraject. Margot zag het effect wat een Droomdag heeft; zowel op de dag zelf als ook de impact die de dag nadien nog heeft op kinderen met een trauma. Ook heeft ze regelmatig zélf Droomdagen georganiseerd voor kinderen. Met haar enthousiasme, positieve spirit en regelkunst weet ze er elke keer weer een feest van te maken, passend bij het kind. We zijn verheugd dat ze deze positieve spirit ook voor Dream4Kids als geheel wil inzetten.

Tialde Postma, voorzitter bestuur Dream4Kids:

“Bij Dream4Kids staan de kinderen centraal voor wie we alles op alles zetten om mooie Droomdagen te organiseren. Deze dagen geven de kinderen moed en positieve energie weer in dromen te geloven. We zochten inhoudelijke versterking binnen het bestuur om de Droomdagen nog beter passend en met nog meer impact te kunnen organiseren. We zijn heel blij met de expertise en het enthousiasme dat Margot Franken inbrengt. We kijken uit naar de samenwerking!”  

Facebook
Twitter
LinkedIn