MAXIMA IS VIP IN DE EFTELING

DE DROOM

Als echte VIP naar de Efteling!

DREAMCHASERS

Willemien en Floor

DE DROOMDAG

Het is een koude, maar zonnige winterdag. Op het parkeerterrein in de buurt van Maxima’s woonplek staat al vroeg in de ochtend een sprookjesachtige, witte koets klaar. Op ditzelfde moment begint voor  Maxima de les op school, niet wetende wat haar te wachten staat. Als dreamchasers Floor en Willemien even later, samen met de speciaal meegereisde fotografe Gerie-Janne, de klas binnen komen, begrijpt zij al heel snel dat dit niet een dag als alle andere wordt. Haar droomdag gaat beginnen!

Voor de deur van de school staat inmiddels de echte Assepoester koets met twee prachtige zwarte, Friese paarden. Zij wachten geduldig op hun belangrijkste gast van de dag. Maar eerst mag Maxima nog de meegenomen cadeautjes uitdelen aan haar klasgenootjes. Hierna is het tijd om haar jas aan te doen en mee naar buiten te gaan. Daar kijkt zij haar ogen uit en zij niet alleen! De hele school komt naar buiten om het sprookjesachtige tafereel te bekijken. Nadat er kennis is gemaakt met de paarden én met koetsier Cees van Stalhouderij Vijfheerelanden is het tijd om te vertrekken naar de eerste locatie.

De tocht met de koets duurt wat lang maar de eindbestemming maakt veel goed. Het prachtige “Witte Kasteel” in Loon op Zand heeft speciaal voor Maxima haar deuren geopend. In het mooie kasteel kunnen de gasten zich even opwarmen (want wat is het koud!) en staat er koffie, limonade en een prachtige, speciaal voor Maxima gemaakte taart klaar. Deze mooie ‘éénhoorn taart’ is gemaakt door Iris Kleinjan uit Rotterdam. Zij is één van de jonge meester banketbakkers die onlangs voor de Wereldkampioenschappen mocht afreizen naar Dubai. De taart is niet alleen mooi, maar bovendien uitzonderlijk lekker. Hmmm…

Als de magen zijn gevuld en de gasten zijn opgewarmd gaat de tocht verder naar de Efteling. Dat bezoek is Maxima’s allergrootste droom en mag daarom niet ontbreken in het programma. Maxima wordt als een VIP onthaald en wij hebben de gehele dag gezelschap van Mariëlle die als gastvrouw door de Efteling aan ons is toegewezen. Dit betekent dat zij overal met ons meegaat en zo kunnen we via speciale VIP ingangen naar binnen en mag Maxima zelfs een kijkje achter de schermen nemen bij de nieuwste Efteling attractie Symbolica. Wie maakt dat nou mee?

In de Efteling mag Maxima bepalen waar wij heen gaan en zo belanden we in attracties als Carnaval Festival, Fata Morgana, Droomvlucht en bezoeken we de spannende show Raveleijn. Maxima geniet volop! Het is tijd om naar huis te gaan, maar niet zonder een laatste stop bij de grote, gele M.

Zo komen wij moe, maar voldaan weer thuis om Maxima, met al haar verzamelde cadeautjes af te leveren. Wat zal zij lekker slapen!

SPONSOREN BEDANKT

Cees van Stalhouderij Vijfheerelanden, het Witte Kasteel, Iris Kleinjan en de Efteling

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup