Let them sparkle!

Help jij mee onze kerstboom te laten schitteren ✨ met de mooiste versieringen? Doe dan een donatie, zodat wij onze droomkinderen kunnen laten schitteren ✨ tijdens hun eigen Droomdag.

In deze laatste feestelijke maand van het jaar vragen wij jullie om ons te steunen bij het laten schitteren van onze kerstboom, zodat wij ook in 2023 fantastische, unieke Droomdagen voor kinderen (6 – 12 jaar) met een trauma willen organiseren!

Help jij mee onze kerstboom te laten schitteren met de mooiste versieringen?  Doe dan een donatie, zodat wij onze droomkinderen kunnen laten schitteren tijdens hun eigen Droomdag. 

Samen maken we het verschil!

Via onze digitale collectebus kun je veilig en gemakkelijk online je donatie doen. Je mag zelf het bedrag bepalen. Bij elke €250 versieren wij de boom met een nieuwe bal, kaars of slinger.

Ken jij mensen die ook zouden willen helpen om onze kerstboom te laten schitteren? Deel deze decemberactie dan met hen en op je eigen social media!

Doneer jij €250,- of meer dan laten wij graag jouw bedrijfslogo/naam schitteren in onze online kerstboom. Leuk? Stuur uw (bedrijfs)logo dan naar dominique@dream4kids.nl.

Via social media en op onze website houden we je op de hoogte hoeveel ballen, slingers en lichtjes er al in de boom hangen!

Facebook
Twitter
LinkedIn