"Kan het iedere dag een droomdag zijn?!"

DE DROOM

Abigail is super enthousiast en vindt eigenlijk heel veel dingen leuk. Ze wordt vooral blij van zelf actief bezig zijn en daarbij staat ze graag in het middelpunt van de belangstelling. Dansen, schminken en spelletjes spelen doet Abigail graag. Ze vindt heel veel dingen leuk, wat blijkt als wij haar vragen naar haar lievelingskleur: Als ze moet kiezen is dat roze, maar eigenlijk is het ‘regenboog’.

DREAMCHASERS

Bart & Roxanne

DROOMDAG

De droomdag is eindelijk daar, Abigail is enorm verrast wanneer de Dreamchasers haar in de ochtend opzoeken met een speciaal voor haar gemaakte taart van de Taarten van Roos. Daarnaast krijgt Abigail een roze t-shirt met daarop haar naam en een print van haar eigen tekening, die zij eerder heeft gemaakt. Al voordat de taart wordt aangesneden gaat de deurbel opnieuw: het is het beste vriendinnetje van Abigail. De twee hebben elkaar al lang niet meer gezien, doordat een van hen naar een andere school ging. Dit is Abigail's eerste verrassing. Ze zijn zo blij en vliegen elkaar dan ook direct in de armen: 'Heb jij ook kriebels in je buik?'


Voor Abigail, haar pleegouders, haar beste vriendinnetje Eldjenne, fotograaf Bart Honingh en de dreamchasers staat dan ineens een roze limousine voor de deur! De meiden worden er even stil van, maar al snel staan ze voor foto’s te poseren als echte supersterren. De limousine is niet onopgemerkt gebleven in de straat, zo staan er een aantal buren te zwaaien wanneer wij wegrijden.
Onze eerste bestemming is de Coolcat. Daar wordt Abigail met Eldjenne al voor openingstijd hartelijk welkom geheten. Een versierd pashokje, een tafel vol met lekkers en een personal shopper staan klaar voor haar. Eldjenne mag ook een nieuwe outfit uitkiezen. Wanneer Abigail en haar vriendinnetje de halve winkel hebben gepast, is het tijd om met volle tassen naar de volgende verrassing te gaan!
Bij Juvat Dance Academy staat danslerares Carmen namelijk ons op te wachten voor een privé dansles. Dit is natuurlijk iets waar Abigail blij van wordt, maar het komt ook goed uit dat haar vriendinnetje ook een echte dansliefhebster is! De dames kleden zich om in een nieuwe outfit en gaan aan de slag. Opperste concentratie zorgt ervoor dat de meiden binnen no-time een hele dansroutine onder de knie hebben. Wat doen ze het goed, ze stralen helemaal!


Na de intensieve danstraining is het tijd voor een lunch bij Haddock Amsterdam. Dit kinderrestaurant vinden de meiden zo leuk, dat ze nauwelijks tijd hebben om te eten. Een ijsje met vuurwerk weet dan toch hun aandacht te trekken. Wanneer er een vrouw in een roze onesie aan komt lopen, duiken de meisjes er op af: 'Komt u voor ons?' Dat hadden ze al snel in de gaten. In een aparte ruimte worden de meiden als echte prinsessen geschminkt door Dewi Damon Designs. Ze vinden het prachtig met al die glitters.
Onze eindbestemming is bij Restaurant Leuk, ook een kinderrestaurant. Dat Abigail en Eldjenne zich al echte popsterren voelen, wordt hier duidelijk. Als we binnen komen lopen zij direct op mensen af om te vragen of zij met hen op de foto willen. In het restaurant volgen de dames allemaal workshops, wat ze dan ook naar hartenlust doen. Zo maken ze cupcakes en tekeningen. Als afsluiter van de dag volgt dan het droomdessert: ze mogen zelf hun eigen ijs maken. Abigail houdt enorm van ijsjes en met behulp van stikstof kunnen ze zo van alles ineens omtoveren tot een ijsje. De kinderen waarmee ze de workshops volgen worden ook aan tafel uitgenodigd om hun eigen ijsje te maken. Een waar spektakel!


Hoewel de meiden onvermoeibaar lijken, is het dan toch tijd om naar huis te gaan. De meiden knuffelen elkaar helemaal plat en maken alweer vervolgafspraken: ‘Ik ga je elke dag bellen met mijn Ipad!’. Eenmaal aangekomen bij het huis van Abigail, is ze zichtbaar dankbaar, maar vindt ze het wel jammer dat de dag voorbij is. Als afscheid krijgen de dreamchasers een paar goede knuffels: ‘Dankjulliewel, dit was echt een droomdag!’

SPONSOREN BEDANKT!

Zonder de steun van sponsoren hadden Abigail en haar vriendinnetje nooit zo’n leuke droomdag kunnen hebben. Via deze weg willen wij daarom heel graag nogmaals de volgende sponsoren bedanken:

De Taarten van Roos, Bart Honingh Photography, Carmen Jurriaans, Royal Limousine, Coolcat (Bijlmer), Juvat Dance Academy, Haddock Amsterdam, Dewi Damon Designs en Restaurant Leuk

Uiteraard willen wij ook onze gulle donateurs ontzettend bedanken. Jullie hebben Abigail een prachtige dag gegeven!

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup