JORIN EN FREDERIC GAAN BOEVEN VANGEN!

DE DROOM

Deze jongens zijn allebei dol op klimmen en klauteren. Ze houden allebei vooral van spelen.

DREAMCHASERS

Nicole en Lieke

HOOFDSPONSOR

Basisschool de Piramide

DE DROOMDAG

Het is zover: de droomdag van de twee lieve broertjes Jorin en Frederic. Ze worden al heel vroeg in de ochtend opgehaald, want de broertjes staat een lange rit in de auto te wachten. Als we aankomen, worden de jongens ontvangen met groot applaus door vele mensen die ze vol enthousiasme op staan te wachten. Een mooi begin van deze droomdag! 

Na een stukje lopen mogen Jorin en Frederic een heel stoer piratenschip op. Samen met de piraat tillen ze de schatkist het schip op. Helaas zit de schatkist dicht en moeten ze opzoek naar de sleutel. Natuurlijk vinden deze slimmen mannen de sleutel direct. Als ze de kist openmaken vinden ze cadeautjes in de kist! Dan is het al tijd voor de volgende uitdaging, ze worden nu verwacht bij de politie!

De jongens worden gelijk omgetoverd tot politie agent in een echt uniform. Wat voelen Jorin en Frederic zich stoer in de mooie uniforms! Maar het is nu tijd om echt aan de slag te gaan, ze gaan boeven vangen! Met zijn allen de politie auto in, sirenes aan en héél goed kijken. Zien we daar de boef rennen? Nee het is hem niet, verder zoeken dus! En ja hoor, daar is de boef. Razendsnel rennen de jongens de auto uit en rennen ze de boef achterna. Wat zijn ze snel! Het is echt een hele sterke en lastige boef, maar tegen deze politieagenten in opleiding is de boef niet opgewassen. De broertjes tonen geen genade en sturen de boef de gevangenis in. Jorin en Frederic zijn nu echte agenten! Wat zijn ze trots op zichzelf, en terecht! 

Bij de lunch mogen ze zoveel friet eten als ze maar willen, smullen! Er komen ook nog 2 clowns voorbij gelopen waar we mee dansen en zingen. De sfeer zit er goed in! Frederic gaat klimmen op een hele hoge klimmuur, Jorin kiest ervoor om rond te scheuren door het park in het golfkarretje. 

Vervolgens gaan we naar de roofvogels aanwezig. We gaan ze van dichtbij bekijken. Dit vinden de jongens redelijk spannend, maar ook heel erg leuk. Ze houden zelfs een uil vast! Stoer hoor. De grote vleugels van de andere roofdieren vinden ze heel indrukwekkend om te zien. Weer een mooie ervaring erbij! 

Dan mogen de jongens gaan poseren voor een echte fotoshoot! Het zijn net professionele fotomodellen; wat zijn er fantastische foto’s uitgekomen! De dag is nu echt bijna voorbij. Na al deze vette activiteiten heeft iedereen flinke honger gekregen, tijd om te eten! De sfeer zit er opnieuw goed in. Er staat gezellige muziek op en er wordt gedanst. Dan moeten de broertjes zich weer klaarmaken voor een lange rit terug. Maar voordat we instappen worden we nog uitgebreid uitgezwaaid door super veel mensen, heel erg lief! Het was een geweldige dag die de jongens nooit meer zullen vergeten!

SPONSOREN BEDANKT! 

Pixum

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup