FELIX ONTMOET AL ZIJN HELDEN

DE DROOM

Felix is fan van Feyenoord, hij is graag actief bezig en is dol op spare-ribs, bounty’s en cola. 

DREAMCHASERS

Martin en Desiree

DE DROOMDAG

Om 9 uur ’s ochtends staan we met de limousine voor de school van Felix en overvallen we hem in zijn klas. Nadat we ook zijn vriendje Lucas uit de klas halen, worden ze door klasgenootjes begeleidt naar de limousine. 

Na uitbundig te zijn uitgezwaaid gaan we op weg naar onze eerste stop: een speelgoedwinkel in Den Bosch. Eigenaresse Simone ontvangt ons enthousiast en de jongens kijken hun ogen uit. Zoveel lego bij elkaar hebben ze nog nooit gezien! Uiteraard mogen ze wat uitzoeken en voorzien van een goodie-bag, sleutelhangers en een Star Wars legodoos vertrekken we naar onze volgende activiteit: Feyenoord!

We beginnen met een rondleiding door het De Kuip. De tribunes, het veld, de kleedkamers, het museum én het hoogtepunt voor Felix: de beroemde spelerstunnel! Felix weet niet waar hij moet kijken, wat een gigantisch stadion! Na een lekkere lunch volgt het volgende hoogtepunt: een meet and greet met de selectie en trainers van Feyenoord. Ook zijn grote held Nicolai Jørgensen is aanwezig, Felix is duidelijk onder de indruk! Felix krijgt een originele wedstrijdbal waar alle spelers en trainers hun handtekening op zetten. Ook zijn t-shirt wordt van alle handtekeningen voorzien. Deze wordt echt nooit meer gewassen!

Om 3 uur verlaten we De Kuip. Tijd voor actie! Bij trampolinepark JumpXL in Rotterdam mogen de jongens zich uitleven. Ook hier worden de jongens als eregasten ontvangen. Na anderhalf uur lachen en springen vertrekken de jongens moe maar voldaan én voorzien van een coole JumpXL pet. Het is tijd om onze maag te vullen, want na al deze vette activiteiten heeft iedereen honger gekregen.  

Vessel11 is een vuurtorenboot in de Wijnhaven in Rotterdam waarin een restaurant zit. Het lievelingseten van Felix (spare-ribs) staan niet op de kaart, maar speciaal voor Felix heeft de keukenbrigade deze voor hem klaargemaakt. Hartstikke lief, en wat smaken ze top! Alles is binnen no-time op.

Dan is het tijd voor de laatste activiteit van de dag. Bij skateland in Rotterdam worden de jongens verwacht voor een BMX-les. De instructeur geeft ze verschillende tips en tricks en uiteraard mogen de jongens hierna zelf aan de slag! 

Na de BMX-les zit de droomdag er helaas op. Ze zijn nog steeds hyper en zitten vol verhalen. Ze raken niet uitgepraat over hoe vet ze alles vonden. Als afsluiter hebben we nog bioscoopkaartjes waar we Felix blij mee maken. Het was een dag vol hoogtepunten waar Felix en Lucas nog lang van zullen nagenieten!

SPONSOREN BEDANKT

Feyenoord Rotterdam, 2ttoys, Limo-mij, Busje huren, Skateland Rotterdam, Jump XL Rotterdam, Vessel11, Vue Den Bosch, Euroscoop TilburgPixum

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup