Een eigen circus voor Joey

De Droom

Helpen achter de schermen bij Wildlands in Emmen

Dreamchasers

Nienke en Lisa

De Droomdag

Na alle voorbereidingen en het lange wachten was het woensdag 29 november zo ver.. Joey’s droom ging in vervulling tijdens zijn droomdag!! Nienke en ik zijn vroeg opgestaan voor de laatste voorbereidingen en hebben Joey rond 9.00 op school groots opgehaald. De hele school (inclusief zijn tante en vader) stond in een erehaag buiten op het schoolplein langs een rode loper. Aan het einde van de loper stond er een limousine op Joey en zijn twee vrienden te wachten.

Nadat de hele school Joey heeft uitgezwaaid begon de reis naar Emmen. Tijdens de reis richting Emmen hebben Joey en zijn gezelschap allerlei lekkere dingen genuttigd, die werden aangeboden door restaurant Fabuleux in Den-Bosch. Ook hebben ze muziek geluisterd in de limousine. Joey kreeg een Monster Energy pet die hij graag wilde hebben voor die dag. Bij Wildlands werden we opgewacht door fotografe Gitty Maathuis en een vrijwilliger van Wildlands; Margreeth Coenders, zij heeft ons de hele dag rondgeleid. We zijn bij verschillende diersoorten achter de schermen geweest, we hebben veel informatie gekregen, hebben binnenhokken bekeken, een boottocht gedaan en als kers op de taart mochten Joey en zijn vrienden de maki’s eten geven! We hebben tussendoor nog een prachtige taart gegeten en op Joey getoast met kinderchampagne. Daarna hebben de jongens nog even kunnen ravotten, waarna het alweer tijd was om te eten. We hebben met zijn allen Joey’s lievelingseten op; frietjes!

Aan het einde van de dag kreeg Joey nog wat cadeautjes mee vanuit Wildlands en was het alweer tijd om door te gaan naar de tweede verrassing.. Joey had geen idee wat hem nog meer te wachten stond en dit hadden we speciaal geheim gehouden. De reis vanuit Emmen vervolgde zich naar Klazienaveen, hier wachtte het jeugdcircus op Joey! Joey wil later graag circusdompteur worden en Jeugdcircus Carantelli bood hem de kans om dit te oefenen. Joey kreeg hier namelijk voor één avond zijn eigen circus in een workshop circusdompteur! Sven en Thijn mochten uiteraard meedoen in Joey zijn circus, dit maakte het feest BIJNA compleet… Na een fantastische avond bleek namelijk dat Joey als verrassing zijn circusdompteurspak mocht houden!

Rond half 8 was het tijd voor de laatste verrassing van die dag. Joey en zijn vader kregen een overnachting aangeboden door het Hampshire hotel in Emmen. Hier hebben we uitgebreid afscheid genomen en Nienke en ik hebben Sven en Thijn naar huis gebracht.

Sponsoren bedankt!

Wildlands: Nicky Jaspers en Margreeth Coenders, Hampshire Hotel Emmen: Laura Veldhuis, Limomij: Jeroen Vrijhoeven, GJ Floors: Sander Kiers, Marian's cake creaties: Marian Rutgers, Restaurant Fabuleux Den Bosch: Paul van Gestel, Laurense motors: Laurense, Carantelli jeugdcircus: Viona Hageman, Fotograaf Gitty Maathuis, AFAS Foundation en onze lieve vrienden en familie voor het doneren

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup