Drie dromen voor Lyly

De Droom

Sushi maken, een beer knutselen en paardrijles

Dreamchasers

Patricia en Ap

De Droomdag

Kiwanis club Rheden ‘De Veluwezoom’ heeft zich verbonden aan Stichting Dream4Kids om jaarlijks een aantal droomwensen van kinderen proberen te vervullen. 14 November was Lyly het eerste droomproject. Patricia en Ap waren de ‘dromenjagers’ die na een gesprek met Lyly een droomdag hebben georganiseerd. Natuurlijk samen met heel veel betrokkenen, waaronder de school, bedrijven en clubleden hebben wij haar kunnen verrassen. Lyly werd opgehaald met een grote Limo bij school, waar wij haar samen met vriendje Niek hebben verrast en hebben meegenomen op een voor hen onbekende reis.

De reis begon in Rheden met een paardrijles bij Pensionstal Midden Heuven door Arlette Groenewoud. Vervolgens een drankje bij Restaurant de Ruif. Daarna een rit met de Limo over de Posbank die eindigde bij Pannekoekhuis Strijland. Na deze lunch naar Atelier Quality van Henny Boels waar Lyly met hulp van Niek en Henny een beer heeft gemaakt. Dit was de 3e wens. Op weg naar Doesburg Stadsbierhuys De Waag, waar kokkin Elles Hekman al stond te wachten voor een workshop Sushi maken. Na deze workshop hebben wij met ons allen de gemaakte Sushi, nagenoeg alles hebben opgegeten, weer terug naar huis. Onderweg in de Limo werden de gesprekken al wat rustiger, de gezichtjes bleker en oogjes kleiner.

Om half acht waren wij op de plaats bestemming en kijken wij en de ouders en Lyly en Niek terug op een meer dan geslaagde dag. Dit gelet op enthousiaste reacties van de ouders. Ron Oostveen heeft de gehele dag foto´s gemaakt. Alle partijen die hebben meegewerkt aan deze schitterende dag krijgen een fotoboek aangeboden. Deze wordt gemaakt door Bart van den Berg van Creaza.

Zonder de hulp van een ieder hadden wij Lyly geen droomdag kunnen aanbieden.

Sponsoren bedankt!

Kiwanis Rheden, Pensionstal Midden Heuven: Arlette Groenewoud, Restaurant de Ruif, Pannekoekhuis Strijland, Atelier Quality: Henny Boels, Stadsbierhuys De Waag Doesburg: Elles Hekman, Fotograaf Ron Oostveen, Creaza: Bart van den Berg

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup