Dream4Kids onder de kerstboom?!

De herfst zwaait ons uit, de winter staat op de stoep en wij denken aan Kerstmis. Wij willen deze mogelijkheid graag al onder je aandacht brengen.

Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om kerstpakketten en relatiegeschenken. Ben jij ondernemer en wil je je medewerkers en relaties aan het eind van het jaar bedanken met een origineel en duurzaam kerstpakket? Denk dan eens aan Dream4Kids als goed doel.

Je zou bijvoorbeeld dit jaar een kerstpakket kunnen bestellen via Kerstpakkettenplaza.nl. Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het goede doel van jouw keuze. Je kunt je goede doel eenvoudig kenbaar maken bij de offerte-aanvraag. De afdracht wordt door Kerstpakkettenplaza.nl betaald en niet door de afnemer!

We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Samen sparren? Mail dan naar femke@dream4kids.nl. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Samenwerking met een chocolade randje

Wij zijn enorm trots op onze leuke samenwerking met Olala Chocola Breda. Zij gaan ook dit jaar speciaal voor Stichting Dream4Kids prachtige, handgemaakte chocoladeletters maken van eerlijke en lekkere chocolade. Met een bestelling van deze speciale chocoladeletters steunt u Dream4Kids en helpt u ons nog meer Droomdagen te organiseren voor kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar. Helpt u ons mee zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Of scan de QR-code en bestel!