Dream4Kids carnavalsemblemen 

Dit jaar voor het eerst heeft Dream4Kids een carnavals embleem ontwikkeld. En wat voor een! Een embleem helemaal in het teken van het jaarthema van Oeteldonk, “omèrmt oe”. Dat warme gebaar naar die ander is Dream4Kids natuurlijk op het lijf geschreven en het ontworpen embleem symboliseert dan ook een omhelzing vol warmte en bescherming.

Nadat het ontwerp was gemaakt zijn we op zoek gegaan naar een partner die het mooie ontwerp kon omzetten naar een prachtig embleem.

Wat zijn ze mooi geworden en wat zijn we trots op het 1e Dream4Kids Oeteldonk carnaval embleem. Als je dan ook nog te horen krijgt dat Jeando Dream4Kids een warm hart toe draagt en een fikse korting geeft om zo nog meer Droomdagen voor kinderen met een trauma mogelijk te maken, kunnen we alleen maar zeggen dat wij Jeando omarmen!

Deze partner hebben we gevonden in Jeando Bedrijfskleding borduren en bedrukken uit Schijndel. Samen met Jeanny hebben we de juiste kleuren bepaald en zijn de emblemen gemaakt.

Wil je ook in het bezit komen van dit fantastische embleem, dat kan! Ze worden verkocht bij onderstaande verkooppunten, 

t pantoffeltje ophaal tijden vanaf 12.00 uur is elke dag tot 02.00 uur open 😊

Kustomaid van dinsdag t/m zaterdag 09.00 -17.00 

Markt de Oeteldonkse Sjaal op Den Bosch Op woensdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en Op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur Rosmalen Donderdag van 12.00 uur tot 17.00 uur 

Dream4Kids kantoor maandag, dinsdag en donderdag tussen 12.00 uur -13.00 uur 

Facebook
Twitter
LinkedIn