Digitaal collecteren

Het is vanaf nu mogelijk om digitaal te collecteren voor Dream4Kids! Niet meer door de regen, storm of wind langs de deuren, maar eenvoudig en snel online, voorzien van jouw persoonlijke motivatie.

Steeds meer stichtingen en verenigingen gebruiken Digicollect. Digitaal collecteren op een laagdrempelige manier via een eigen Digicollect platform. 

Digicollect is ontwikkeld door Kentaa, expert in online fondsenwerving. Oorspronkelijk om teruglopende opbrengsten van traditionele collectes tegen te gaan. Maar inmiddels is Digicollect veel meer dan dat. Niet alleen goede doelen maken hier gebruik van, ook steeds meer andere organisaties zien in Digicollect een slimme tool om een campagne online kracht bij te zetten. En nu is het ook mogelijk om digitaal te collecteren voor Dream4Kids!

De allereerste digitale collectebus is in gebruik genomen door Antony van Hoeven. Antony is vrijwilliger bij Dream4Kids en heeft al 2 keer een Droomdag georganiseerd voor kinderen met een trauma.

De collectebussen worden ook ingezet voor Droomdagen. Iedere dreamchaser die aan de slag gaat met het organiseren van een Droomdag krijgt een eigen collectebus. Op deze manier kunnen ze op een professionele, eenvoudige en laagdrempelige manier geld ophalen.

Wil jij ook digitaal collecteren voor Dream4Kids? Maak dan een eigen collectebus aan via deze link. Samen maken we het verschil!

Facebook
Twitter
LinkedIn