Dream4Kids-7714

Voor Anwar gaat de wereld open 

De droom

Anwar droomt van een keer naar de grote stad gaan, van luxe shoppen voor nieuwe kleren. Als dàt kan op zijn Droomdag is Anwar al tevreden. Zijn beste vriend gunt hem de dag van zijn leven. Ook vele anderen zorgen dat de wereld voor Anwar open gaat. 

Droomgidsen

Janneke en Ellis

De Droomdag 

Op school wordt Anwar volop uitgezwaaid door zijn buurtgenoten. Zij hebben samen met Anwar al weken naar zijn Droomdag toegeleefd. Dat samen aftellen en delen voelt al als een feestje.  

En dan is het zo ver. De buurt ziet dat er bij Anwar’s school een stralend witte Rolls-Roys met chauffeur stopt. Na alle traktaties voor en door Anwar in zijn groep is het tijd voor vertrek. Het wordt een hele trip én met open dak in een ‘Roys’ via mooie wegen in de regio. “We laten onze mobieltjes zelfs thuis om nog meer te genieten”, zegt Anwar blij. 

Philips stadion

De prachtwagen brengt Anwar met zijn beste maat Barry naar Eindhoven en rijdt netjes voor bij het Philips Stadion. Helemaal fantastisch vinden deze vrienden het dat ze naar PSV gaan. Want voetballen dat vindt Anwar mooi èn hij houdt van gamen, vooral FIFA spelen kan hij goed. Ook Barry is vrolijk; hij gunt Anwar de dag van zijn leven.  

Dankzij de begeleiders André Coensen en Susanne Boerboom van de PSV Fanclub komen ze in het stadion op plekken die voor de doorsnee fan meestal geheim blijven. Wat te denken van een VIP-stoel in een skybox van het stadion waar je op het pluche van 10.000 euro per wedstrijd even koninklijk mag neerploffen. Nou dat willen deze jongens wel. Ook de luxe stoelen waar de voetbalvedettes in hun dug-out zitten, zijn exclusief voor Anwar en Barry. Ze kunnen hun lol niet op.  

Dan wordt het nog mooier. De droomgidsen Janneke en Ellis hebben het voor elkaar gekregen dat Anwar een ontmoeting heeft met Ali Riza Aygün, de nationale kampioen van de eDivisie. Ali Riza behaalde dit succes samen met Dennis Verhoeven, eveneens van PSV ESports. Anwar en Barry kennen Ali Riza zeker wel en zijn vereerd dat ze met hem op de foto mogen. 

Daarna is het tijd om even stoom af te blazen en mogen de vrienden even lekker tegen elkaar gamen bij PSV. Om vervolgens voor het eerst een hamburger te eten bij eetcafé De Verlenging in het Philips Stadion. De lunch smaakt top! 

Boks training

Na een momentje rust, laadt Anwar zich op voor een boks training samen met Barry en gegeven door Bart Nederhand van Personal Training 040. Het is gaaf om te zien hoe de jongens met elkaar sparren en de beginselen van het boksen van Bart krijgen meegegeven. Maar het kost wel enorm veel energie dat boksen.  

Ook alle nieuwe indrukken hebben hun impact op Anwar. Zo zegt hij tegen een begeleider: ‘’Ik wil wel even huilen omdat ik zo blij ben, maar dat is vast een beetje gek.” Mooi dat Anwar het zo helder zegt wat hij voelt, vindt op haar beurt droomgids Janneke. 

Met een personal shopper een nieuwe outfit uitzoeken

Vervolgens mag Anwar nog met een eigen personal shopper bij JD Sports in Eindhoven zijn slag slaan. Al gauw is hij helemaal tevreden met een beige Nike-trainingsvest en zijn nieuwe, blauwe Jordans.   

In zijn hippe kleren stapt Anwar samen met Barry en de begeleiders in de auto en gaat hij graag naar huis. Daar worden nog pizza’s besteld en lekker opgegeten.  

De hele avond staat voor Anwar en naasten nog in het teken van zijn Droomdag. Hij kijkt en praat alsmaar over foto’s en filmpjes die er zijn gemaakt. Al die speciale belevenissen, ze zijn voor hem als een monsterzege. Het betekent de wereld voor Anwar. 

Sponsoren bedankt!

Joost Tenback, Tenback Projecten BV voor de Rolls Roys 

Bart Nederhand van Personal training040.nl   

Facebook
Twitter
LinkedIn