tokkelen

Stoere Naut op pad.

DE DROOM

Pretparken, armbanden en lasergamen.

HOOFDSPONSOR

DREAMCHASERS

Jorrin en Roel

DE DROOMDAG 

“Vandaag nemen wij Naut heel de dag mee op pad!” roepen we als we voor de klas van Naut staan. Naut kijkt blij en verrast, de rest van de kinderen is nog wat verbaasd doordat we zomaar de rekenles onderbreken. We geven Naut zijn eerste presentje: een prachtige op maat gemaakte armband van Whatever Bracelets. Als de klas weer rustig is, zorgen wij wel weer voor enthousiasme: “Natuurlijk hebben we ook iets leuks voor jullie in petto! We gaan namelijk met heel de klas laser gamen!” Binnen een paar seconden hebben we de volledige aandacht van heel de klas en voor we het weten staan we buiten met een groep enthousiaste kinderen.

Tijd voor een Laserfeestje!

Gelukkig hebben we de juffen als hulptroepen… Terwijl ze bezig zijn met een potje laser gamen zegt de juf tegen ons dat ze Naut zichtbaar ziet genieten. Ook de oom van Naut waagt zich in het speelveld en doet gezellig een potje mee. Tijdens een van de laatste spelletjes komt er een rode BMW voorbij rijden. Even ligt het spel stil en heeft de groep alleen maar oog voor de BMW, maar helaas, de auto rijdt door… 

Als we later een groepsfoto maken van de klas, komt dezelfde rode BMW weer langs rijden. Maar dit keer stopt hij! Natuurlijk gaat Naut niet zomaar met ons mee, maar Naut gaat mee in een fantastische rode BMW Z4. Een stoere auto, geleverd mét chauffeur door Van Laarhoven BMW. Een van de kinderen probeert nog met een voorzichtige “mag ik mee in je broekzak?” met ons mee te gaan, maar deze dag is toch écht voor Naut. Met piepende banden rijdt Naut weg en laten we de rest van de klas achter met een laserschietcertificaat en een grote tas vol met snoepgoed.

We zien Naut bijna niet zitten als hij voor komt rijden in zíjn BMW, maar als hij dichterbij komt, zien we hem glunderen van oor tot oor. De auto wordt netjes voorgereden bij Van der Valk Hotel Tilburg en daar doen we nog een professionele fotoshoot met Naut, de chauffeur en natuurlijk de BMW. Als we iedere denkbare pose hebben gehad, mag Naut nog één keer achter het stuur zitten om dat stoere bromgeluid te maken en roept hij tegen zijn oom dat hij deze auto later ook wel wil hebben. Nog even sparen jongen…

Bij restaurant Van der Valk Hotel Tilburg, herkennen we gelijk onze tafel.

De tafel is al gedekt en er zweven mooie ballonnen boven. We mogen kiezen van heel de kaart en we geven Naut zijn tweede presentje: prachtige armbanden van Buddha to Buddha en een gepersonaliseerde trui van PRFLX, met een QR-code die bij scannen ervan met een smartphone zijn lievelingsnummer laat afspelen op Spotify. Hoe vet! Terwijl we allemaal lekker aan het eten zijn, past Naut al zijn armbanden en trekt hij zijn trui aan. Die zit als gegoten en gaat de rest van de dag niet meer uit!

Na heerlijk geluncht te hebben arriveren we even later op het terrein van Outrex. Een prachtig terrein waar Naut kan survivallen en stoere dingen kan doen. De mannen van Outrex vertellen hun plan voor de middag en ook wij doen natuurlijk enthousiast mee. We starten met pijl en boog, waarbij Naut een potje boogschieten gemakkelijk van ons wint door regelmatig in de roos te schieten. Vervolgens leidt Naut ons de weg door een donkere grot en moeten we vertrouwen op zijn aanwijzingen om de weg naar buiten te vinden. Van een grot gaan we de hoogte in en beklimmen we een klimwand om vervolgens een parcours op grote hoogte af te leggen door middel van ziplining. Sommige dingen zijn wat spannend, maar Naut probeert bijna alles! Heel stoer! Met de kabelbaan roetsjen we weer naar beneden. Twee keer natuurlijk, want dat was leuk! We eindigen de middag met het maken van een kampvuurtje en het roosteren van marshmellows. Naut geeft de mannen een high five en bedankt hen voor de toffe middag!

Last but not least…..

We gaan nog naar een van de favoriete pretparken van Naut: de Efteling! Naut leidt ons kriskras door de Efteling, op zoek naar zijn favoriete attracties voor we aan ons avondmaal beginnen.

We eten als koningen van het Raveleijn diner en Naut is de baas aan tafel. Tijdens het eten krijgt hij zijn laatste presentje: een paar mooie armbanden van My Jewellery. Als het eten bijna op is, wordt hij toch wat ongeduldig… “Kunnen we nog een paar attracties in”? Natuurlijk! Samen met Naut gaan we op pad en net na sluitingstijd zoeken we zijn oom en tante weer op. Met twee zakken popcorn, een zak suikerspin en een foto van Symbolica in zijn handen rijker verlaten we de Efteling. Het is een prachtige dag geweest. Met een dikke knuffel nemen we afscheid van Naut en zijn oom en tante. Bedankt! 

SPONSOREN BEDANKT!

Facebook
Twitter
LinkedIn