Els_Korsten_Fotografie044

Spetter alarm voor Jessy!

DE DROOM 

Bij het ophalen van de droom van Jessy zien we direct een hele lieve, stoere, sociale en intelligente meid die het verdient om eens in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze heeft geen echte uitgesproken droom maar houdt erg van dieren en leuke meidendingetjes en is fan van rapper Boef. 

DREAMCHASERS 

Monique en Mirjam 

DE DROOMDAG 

Attentie-attentie, met oorverdovend geschreeuw en ronkende motor staan de dreamchasers voor de school van Jessy. Vol ongeloof en verbazing realiseert Jessy zich dat haar Droomdag gaat beginnen. Ein-de-lijk!!  

Snel de blauwe sportauto in. Op de achterbank zitten haar broertje Jay en haar BFF al te wachten. Onder het genot van een bruisend drankje en Oreo koekjes zoeven en scheuren ze door het polderlandschap richting Raamsdonkveer. 

10.00 uur 

Voorzichtig stapt Jessy de roze loper op. Maar van wat eigenlijk? Uh ballonnen, een high tea en veel stoelen staan klaar. Jessy wilde graag mooie nagels, make-up en BN-ers. Dus daar zijn we dan, in een knalroze beautysalon! Samen met haar vriendin wordt Jessy lekker in de watten gelegd. Wat een verwennerij. Een chocolademasker, mooie make-up en een echte manicure. Het eindresultaat is verbluffend. Dit moet geshowd worden in prachtige jurken op de catwalk. Ze lijken wel echte BN-ers! Met een volle goodiebag en hun mooiste lach gaan we naar buiten en zijn we klaar voor de volgende activiteit. 

12.00 uur 

Ouwehands dierenpark

Tijd voor een gezellige lunch met tosti en frietjes bij Onky Donky, samen met nog meer familieleden en veel lieve mensen. Na de lunch krijgen we een rondleiding in dit geweldige huis bij de kinderboerderij. We moeten opschieten want de zeeleeuwenshow gaat van start. Waar zijn we eigenlijk? Ouwehands Dierenpark natuurlijk. Wat een feestje. Jessy mag zelfs even spetteren, springen en zwaaien op het podium. Maar ze wil ook nog naar de apen, olifanten. En waar is de panda-baby Fan Xing? Oeps, die ligt nog bij mama in het kraamhok.  

18.00 uur 

Met gave kado’s uit Pandasia en een t-shirt van ‘gewoon Boef’ (check de foto met happy face) zijn we aangekomen in Schijndel. Bij de Kafmolen serveren ze supergezonde kapsalon. En laat dit nou net het lievelingseten van Jessy zijn. De extra kilo’s sporten we er wel weer af, want Jessy mag een maand meidenvoetbal uitproberen bij RKVV Maliskamp. Er is hier ook een speelhoek waarin ze samen met Jay en haar BFF in verdwijnt. Deze Droomdag is ten einde maar er komt nog een tweede dag. Dan gaan we een dagje shoppen in Amsterdam, daar gaan we een leuke en gezellige meidendag van maken. Tot dan! 

SPONSOREN BEDANKT!

Onky Donky huis te Rhenen 

Kafmolen te Schijndel Pascal de Lang  

Facebook
Twitter
LinkedIn