IMG_3502

Shenna en Cleo beleven als prinsessen hun Droomdag

De droom

Een dag vol regenbogen, prinsessen, poezenbeesten en pannenkoeken.

Droomgidsen

Carlijn en Roxan

Verrassing

Dat de droomdag gepland stond, dat wisten zusjes Cleo en Shenna al. Maar in plaats van vrijdag (zoals tegen ze gezegd) staat het dreamteam Roxan en Carlijn op donderdag plots op de stoep! Dat was een grote verrassing en ze waren ook eventjes in de war. Is de droomdag vandaag? Echt? Jaaaa! Het dreamteam is gehuld in regenboog kleding en Cleo en Shenna krijgen beide een prachtige prinsessenjurk aan; de een wordt Elsa, de ander wordt Sneeuwwitje. Vervolgens stappen ze in een spectaculair versierd volkswagenbusje, Om in te stappen moeten ze onder een opblaasbare regenboog. Binnen is het helemaal versierd met folieballonnen en serpentine. Het is een heuse feestbus en Cleo en Shenna staan te springen van enthousiasme. De bus vertrekt en samen spelen ze onderweg spelletjes en zingen liedjes. 

Orchideeën hoeve – Luttelgeest

De eerste stop is de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Deze plek lijkt op een jungle en er leven hele bijzondere, exotische dieren. Aapjes, papagaaien en andere prachtige vogelsoorten. Cleo en Shenna zijn door het dolle heen en kijken de ogen uit. Papagaaien voeren en wijzen steeds om zich heen naar alles wat ze zien. Ze zijn zelfs zo enthousiast dat ze niet stilstaan voor de fotoshoot die de Droomgidsen hier hadden gepland, het gaat echt niet lukken. De meiden genieten enorm. Na afloop genieten ze op het terras van een verfrissend drankje. Daarna stapt het dreamteam de feestbus weer in. Op naar de volgende plek! 

Landgoed Staverden in Ermelo

De volgende stop is Landgoed Staverden in Ermelo. Hier ontmoeten Cleo en Shenna de écht Elsa en Sneeuwitje. Als oudste zus heeft Cleo haar twijfels over de echtheid van de prinsessen maar ook zij gaat alsnog helemaal op in de ontmoeting. Voor Shenna is het duidelijk; zij ontmoet sneeuwwitje en Elsa écht, ze kletst ze meteen de oren van het hoofd. Ze laat hen zelfs een dansje zien op het nummer Let It Go van Frozen. Samen met de prinsessen picknicken ze in de tuin van het landgoed. Want dat doen prinsessen! Op een kleurrijk kleedje, versierd met ballonnen, eten ze regenboog cup cakes en smullen van nog veel meer lekkernijen. Ondertussen wordt er druk gekletst met de prinsessen. Op het laatst knutselen ze spiegels in een prieeltje op het landgoed. Cleo en Shenna voelen zich echte prinsessen en genieten zichtbaar van het moment. 

Hond & Kat in Nijkerkerveen

Na afscheid te hebben genomen van de prinsessen en het Volkswagenbusje is het tijd voor de volgende stop. Bij Hond & Kat kunnen Cleo en Shenna volop knuffelen met katten, niet geheel toevallig ook de lievelingsdieren van de zusjes. Wel twee uur lang knuffelen ze met alle katten in het kattenren. Ze vinden het heerlijk. De lievelingskat van Shenna heet Oreo en is enorm groot. Ze verdwijnt bijna in de kat tijdens het knuffelen. Cleo zegt tijdens het knuffelen dat ze er graag zou blijven wonen, zo fijn vindt ze het.

 

Pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde

De laatste stop is bij Pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde. Hier gaat het dreamteam lekker uit eten in een wonderlijke sprookjesomgeving. Binnen bewegen de vloer en de tafels. Dat is een gekke ervaring! De sfeer is er goed en Cleo en Shenna lachen volop. Ze eten een pannenkoek met nutella en spek en kaas. Omdat ze vandaag al veel hebben gesnoept worden er van de pannenkoek nog slechts kleine hapjes gegeten. Op het einde krijgen ze een puzzel van K3 en de belofte van het dreamteam dat ze samen nog naar een concert van K3 gaan later dit jaar! Wauw!! Ook krijgen ze nog spullen mee naar huis voor een heus spekjesbad, ook een droom van de zusjes. Ze kunnen haast niet wachten!

Sponsoren bedankt! 

Tekstschrijver Josefine Meijer 

Facebook
Twitter
LinkedIn