thumbnail_sammy 9

Sammy’s Droomdag vol verrassingen.

DE DROOM

Slangen, politie en vooral héél veel leuke dingen doen!

DREAMCHASERS

Aimee en Sarolta

DE DROOMDAG

Vandaag nemen wij Sammy en zijn beste vriendje mee op een hele grote verrassingsdag. Op school wordt Sammy overvallen met een grote knal confetti en een kaart die zijn vriendje dapper voor de hele klas voorleest. De eerste verrassing staat buiten voor de school. De klas en de juf gaan mee kijken. De jassen aan en naar buiten. Daar staat een hele grote truck klaar met chauffeur. Sammy en zijn vriend mogen instappen onder luid gejuich van alle klasgenootjes. Beide jongen krijgen een eigen tasje met lekkers en klauteren de grote cabine in. Na een foto door een echte fotograaf vertrekt de grote vrachtwagen met luid getoeter.

Wat gaan ze doen?

Een uurtje later stappen Sammy en zijn vriend met een grote lach op hun gezicht uit. Ze hebben bieten geladen en gelost bij de Suikerfabriek in Groningen. Met een warme muts op én een tas met cadeautjes van de chauffeur stappen ze weer uit. Onderweg alles geleerd over suikerbieten en de suikerfabriek. We nemen afscheid van de chauffeur.

En 10 meter verderop staat de volgende verrassing klaar.

Een echte sportauto neemt Sammy mee naar de volgende plek. Lekker scheuren dus….en vervolgens huppelend de DoeZoo in. Om vogelspinnen, reptielen, maar vooral slangen te bekijken. Sammy en zijn vriend krijgen een persoonlijke rondleiding. Ze mogen aapjes en neusberen voeren en hagedissen en gekko’s aaien. Als hoogtepunt mag Sammy een echte python aanraken en … om z’n nek leggen. Sammy durft het gewoon!

Buiten staat inmiddels een politieauto geparkeerd.

Sammy vraagt zich af of hij daarin mee gaat. En ja, hij mag zelfs voorin. Als een echte hulpagent. Politieagent Onno zet beide jongens een hulpagent-pet op en met z’n drieën stappen ze in. En ze mogen alle knopjes indrukken: ‘stop politie’, ‘politie volgen’ en zelfs de sirenes gaan aan. Een top ervaring. En dan is het tijd voor patat, pannenkoeken en ijsje. Dat gaat er uiteraard goed in! 

De volgende chauffeur meldt zich bij Sammy en neemt hem mee in een echte Tesla. In de Tesla ontdekt Sammy heel veel ‘uitvindingen’ en hij mag alles uitproberen. Rijdend naar een echt Legomuseum om te kijken naar prachtige bouwwerken, maar vooral ook om zelf te bouwen en een mooie Legofilm te kijken.

Sammy’s favoriete muziek klinkt keihard uit de boxen als de Tesla Sammy naar Jump XL brengt. Om daar nog een uur op trampolines te springen en salto’s te maken. De energie raakt niet op.

We eindigen met z’n allen bij de pizzeria.

Daar mogen Sammy en zijn vriend onder leiding van de pizzabakker zelf een pizza maken. Na een overheerlijk aardbeien-toetje komt dan de allerlaatste sportwagen voorgereden.

Met deze stoere Porsche wordt Sammy weer lekker naar huis gebracht. Thuis dan echt de allerlaatste verrassingen. Er staat een echte basket voor hem klaar met basketbal. Direct maakt Sammy een driepunter. En daarmee sluit hij zijn Droomdag af!

SPONSOREN BEDANKT!

Facebook
Twitter
LinkedIn