image00004 (1) (1)

Rens zijn grootste droom: samen op avontuur.

DE DROOM 

Rens wil het liefst de hele dag op pad samen met zijn vriend Jayden en alleen maar gave dingen doen zoals jumpen, misschien wel vuur en een speer maken? Als het maar op avontuur is…  

DREAMCHASERS 

Chantal en Susanne 

DE DROOMDAG 

Vrijdag 4 september is het zover, de Droomdag van Rens! Een vroege start, want eerst de Tesla met vliegtuigdeuren ophalen bij Stefan. Super dat we deze mogen lenen en natuurlijk ook een beetje spannend. Op school maken we kennis met Jayden en zijn ouders. Ook de ouders van Rens zijn er om Rens in de klas te verrassen. Dansend en op veilige afstand gaan we de klas binnen met een box met Poing! en rode ballonnen. 

Wat een verrassing! 

Daarna met de hele klas naar buiten voor een foto bij de vette Tesla. We nemen afscheid de klas en de ouders en gaan op weg naar Flight Deck 53 in Hilversum voor een privéles jumpen op een unieke locatie… in een kerk. Daar aangekomen worden de jongens in het zonnetje gezet met een tas vol sokken, armbandjes, stickers en andere gadgets. Echt super bedankt Jacqueline!   

Eerst parcourles.

Eerst parcourles, waarbij ze zelf hun obstakels mogen maken en kiezen. Daarna op de grote trampolines en kunstjes doen. Het leukste is tikkertje door het hele pand en Ewout, de instructeur, proberen te vangen. Hij springt over ons heen van trampoline naar trampline en door de foambakken. Het gaat zo hoog en snel! Alleen maar lachende en bezwete gezichten van Rens & Jayden (en ook van ons!). Tijd om afscheid te nemen, Flight Deck 53 te bedanken en natuurlijk willen de jongens de Tesla ook nog aan Ewout showen. Even tijd om op adem te komen! 

We rijden door naar Lelystad om te lunchen bij The Tosti Club. Hartelijk worden we ontvangen, hebben heerlijk gegeten en Rens krijgt ook nog een gave pet. Dank je wel Patrick en team! 

Bushcraft. 

Daarna staat Bushcraft op het programma. Wij hebben er nog nooit van gehoord, maar het is sowieso op avontuur. Werner van De Tondel in Lelystad staat ons al op te wachten met een cool t-shirt en een kompas. De jongens moeten ons met kompas door het prehistorische dorp naar de samen komplek loodsen.

Werner heeft meteen de volle aandacht van Rens & Jayden, want écht overleven in het bos, zelf vuur maken en jagen is echt een jongensdroom. Werner weet daar alles van; hoe ze dat vroeger deden, maar ook nu. Rens heeft veel vragen over survivallen en zin om vuur te maken. De mannen gaan het bos in om de juiste takken te vinden voor hun eigen speer. Ze hebben deze met een groot mes zelf mogen maken. Als afsluiting gaan ze jagen op ballonnen. Het is een middag vol concentratie, echte mannendingen (meisjes kunnen dit niet ha ha), messen, vuur, jagen… heel gaaf! Daarna nog verwend met de cadeaus van Werner, echt indrukwekkend hoe anderen zich inzetten voor zo’n dag, dank je!!  

Vol indrukken en mooie verhalen is het tijd om bij te komen in de auto. Dat vinden de jongens zeker geen straf omdat ze spelletjes op hun mobiel kunnen doen, Donald Ducks lezen, cola drinken en chips eten. In de auto vragen we wat Rens het allerleukste van de dag vindt en welk cijfers hij de dag geeft. Hij noemt van alles: het flink gas geven in de Tesla, zelf mogen kiezen wat hij wel/niet mocht doen bij het jumpen, vuur maken en dan vooral het echte jagersmes. Het cijfer van de dag is een hele duidelijk 9,5 en daar zijn we super blij mee!!  

Tot slot.

De laatste stop van de dag is bij Eetwinkel Polly, waar de ouders van Rens ook zijn. Vol enthousiasme worden alle verhalen van de dag verteld, veel gelachen en natuurlijk worden de gadgets en cadeaus allemaal tevoorschijn gehaald. Wat fijn om samen af te sluiten met de lekkerste friet en een zelfgetapt ijsje. Nog een laatste dansje in de Tesla en dan is het tijd om afscheid te nemen. Wat een heerlijke dag!  

Rens en Jayden dank voor jullie nieuwsgierigheid, humor en enthousiasme tijdens deze dag. Ook voor ons is het een dag om nooit meer te vergeten! 

 SPONSOREN BEDANKT! 

Wat zijn er toch veel mooie mensen, die zo’n dag net dat beetje extra geven, geweldig! 

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door: 

We hebben vorige keer zoveel bijdrages opgehaald, die we voor deze Droomdag hebben kunnen inzetten. 

Namens alle droomkindjes super bedankt;   

Jeroen, Mieke, Esther, Petra, Jasmijn en Martijn, Clemens, Ingrid, Carola en Natasja, Anouk en Paul, Manon, Diana, Monique, Frie en Paula, Harry, Diney en Willem-Peter, Marcel en Marianne, Anouk, Wesley, Bert en Joke en Wesley. Geweldig om jullie enthousiasme en hulp te ervaren! 

Dit is onze tweede Droomdag en er gaan er zeker meer komen. Alle bijdrages die over zijn, gebruiken we voor een volgende Droomdag. 

Veel liefs Chantal & Susanne 

Facebook
Twitter
LinkedIn