Beekse Bergen

Ranger Dilano

De droom

Dilano weet alles van de natuur, van de kleinste planten tot de grootste dieren. Met Freek Vonk als zijn grote voorbeeld voor ogen werd Dilano Ranger voor één (Droom)dag.

Dreamchasers

Team Vastgoed talent:

Janine den Teuling, Roy Brugmans, Laura Drewes (fotograaf), Simone van Enckevort, Esmee van Bavel

De Droomdag

De dreamchasers halen Dilano thuis op. Samen met zijn zus Nan en moeder Henriette stapt hij enthousiast in de knalblauwe Amerikaanse pickup truck van Five star Limo die voor de Droomdag versierd is met gele ballonnen.

Op safari

Onderweg naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek wordt Dilano verrast met een rugzak vol cadeaus. De rugzak zelf om zijn spullen in te doen, een pet van de Beekse Bergen en chocolade voor de lange rit die ze te wachten staat. Een Ranger staat klaar om Dilano met open armen te ontvangen voor een rondleiding te voet. Met alle kennis die Dilano al heeft vult hij de verhalen van Ranger Chester moeiteloos aan. En al hebben vogels zijn grootste interesse, over alles in de natuur weet hij wel iets, van de kleinste planten tot de grootste dieren.

In een grote jeep trekt de groep daarna het park zelf in. Op safari tussen de wilde dieren. Een van de giraffen zorgde voor een heel warm onthaal door een stevige lik over de jas van één van de dreamchasers te geven. En dan wordt het niet alleen de Droomdag van Dilano maar ook van zijn zus Nan. Midden in het park stuit de groep op BN-er Soy Kroon die daar die dag toevallig aan het filmen is. De dag van Nan kan in ieder geval niet meer stuk.  

Natuurlijk moeten Rangers ook eten dus voor we de reis vervolgen trakteert het park ons nog op een heerlijk bord friet.

Hindernissen, kombochten en steile hellingen

Na een enerverende ochtend op naar één van de meest gevarieerde off-road terreinen van Nederland voor een andere Jeep ervaring. Het 4×4 rijden over hindernissen, door kombochten en van hele steile hellingen zorgt voor de nodige adrenaline. Onder begeleiding van Nigel belanden Dilano met zijn zus en moeder veilig aan de eindstreep van deze bijzondere tocht. Een fantastische ervaring.

Klimmen, klauteren en vies worden

Bij het Sport & Survival Team Ede staat geen Jeep klaar maar moet Dilano zelf aan de slag op de stormbaan. Vol energie slingert hij met touwen over het water, tijgert door tonnen heen, rolt door de modder en vindt zonder problemen zijn weg in het doolhof. Stralend stapt hij weer in de truck op naar Ede. Na zo’n dag vol activiteiten is een heerlijke pizza meer dan welkom.

Pizza’s bakken

We worden met open armen ontvangen bij Pizza & Pizza in Ede waar ze Dilano al kennen. Daar is hij meer in de keuken te vinden dan aan tafel. Vol enthousiasme en energie, die na een hele dag vol activiteiten zeker nog niet op is, helpt hij het personeel met de bestellingen. Na zijn eigen pizza Hawaï mag hij nog één keer de keuken in voor het maken van zijn eigen ijsje. En dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan.

Na een dag vol fantastische ervaringen en mooie cadeautjes rijden we van Ede we weer terug naar huis. Daar drinken we samen met het gezin van Dilano nog een kop koffie en worden zelfs de dreamchasers verrast met cadeautjes. Een Droomdag om nooit meer te vergeten.

Sponsoren, bedankt!

Dilano zijn Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder:

Facebook
Twitter
LinkedIn