BE9A5449

Quinten wordt verrast met een stoere mannen dag!

DE DROOM

Quinten wil graag échte mannen activiteiten doen en rijden in zijn favoriete auto.

DROOMGIDSEN

René & Bas hebben de Droomdag voor Quinten georganiseerd om aan zijn wens om echte mannen activiteiten te kunnen voldoen. Als fan van Sluipschutters ontving hij in aanloop naar zijn Droomdag een persoonlijke boodschap en cadeautjes van Leo Alkemade

DE DROOMDAG

Klokslag 9.00 uur in de ochtend halen de droomgidsen Quinten op in een dikke Audi RS6. Toevallig is dit ook zijn lievelingsauto. Ietwat gespannen staat Quinten met zijn maat Manuel te wachten. Even later komt zijn favoriete auto hem brullend tegemoet en roept hij: “Die RS6 is echt vet!” Op zijn gezicht verschijnt een grote glimlach. Hij weet: “dit wordt een geweldige droomdag om nooit te vergeten”.

PERSONAL TRAINING

Zijn moeder en beste maat Manuel vergezellen ons vandaag. Als eerste wordt Quinten fysiek uitgedaagd. Om 9.30u staat een afspraak met een Personal Trainer onder de bezielende leiding van Yanou Wilkens van Sport Xperience in Den Bosch. Quinten vraagt op voorhand: “We gaan toch niet sporten hé?” Jawel, er staat een cardio, gewichtensessie en (kick)boks training op het programma. Hij krijgt 30 minuten om zijn intensieve training te volbrengen, zet alles op alles en gaat helemaal los. Na de training krijgt hij namens Yanou de bokshandschoenen én bokszak cadeau! In de Audi kan Quinten een half uurtje bijkomen op weg naar de volgende verrassing: de Mannenspeeltuin!!!

DE MANNENSPEELTUIN

Een betere naam kun je niet bedenken voor wat je daar als (jonge)man allemaal kunt doen. Van bijlen gooien, boogschieten tot aan RC Racing én als klap op de vuurpijl rijden in een heuse minitank. Bij elk spel hoor je Quinten enthousiast roepen: “Mooi man, hakbijl gooien!” “Boogschieten vind ik kei vet!” De instructeur beaamt dit en geeft toe dat Quinten een geboren scherpschutter is. Bij RC Racing komt the true spirit bij hem naar boven en wil hij winnen. Nietsvermoedend is Quinten bezig met bijlen gooien als zijn vierde verrassing zich aandient: Steve Sweet aka DJ Darkraver! Hij kan het bijna niet geloven want hij is superfan van Darkraver. Na het maken van de gebruikelijke selfies met je allergrootste idool, wordt de reis vervolgd naar de volgende activiteit.

HAMERTJE TIK

Aangekomen bij het volgend avontuur, Sloopbedrijf De Laat, staat een en Opel Zafira klaar die helemaal gesloopt mag worden! Quinten laat vakkundig zien hoe je, met een grote allesverwoestende moker, een auto échte blikschade toebrengt. Het eerste raam ligt er al na 0,94 seconden uit! Het uiteindelijke resultaat van een uur rammen is een niet meer te herkennen ‘Slopel Zafira’! Quinten is inmiddels bekaf van alle inspanning en valt in de RS6 in slaap.

THE HEAT IS ON

De weg wordt vervolgd naar De Voltage in Tilburg om een tweetal heats te karten. Elke heat duurt 10 minuten met een korte pauze om bij te komen van de adrenaline. Quinten roept enthousiast: “Ik vind alles leuk, en vooral dit!” Na het karten wordt een rustpauze ingelast in een restaurant in Hilvarenbeek. De dag wordt afgerond met Steppegras als diner. Daar krijgt Quinten als laatste verrassing een theoriecursus brommer rijden aangeboden door Rijschool Speed uit Den Bosch. Voor een maximale slagingskans kan hij met handige online hulpprogramma’ s aan de slag met zijn theorie.

Tevreden en voldaan kijkt Quinten terug op deze geweldige dag en bedankt de droomgidsen.


SPONSORS BEDANKT

Wij willen alle betrokken partijen in willekeurige volgorde hierbij heel erg hartelijk bedanken voor hun vrijwillige bijdrage:

De beste Personal Trainer van Nederland Yanou Wilkens van Sport Xperience in Den Bosch.

De lieve mensen (Rene en Eva) van Auto demontagebedrijf de Laat

Jorgen Kluck voor het uitlenen van zijn Audi RS6 de hele dag en uiteraard Steve Sweet (DJ Darkraver).

Leo Alkemade (Sluipschutters) voor het maken van een super video voor Quinten’s verjaardag.

Rijschool Speed in Den Bosch.

Onze Fotograag Ben Kaanders voor het maken van de prachtige foto’s. En uiteraard mede organisator René van Kempen.

We hebben nog wat geld over van alle donaties wat ten goede komt aan andere kinderen die hun Droomdag in de toekomst gaan krijgen. Goed besteed dus!

Fotograaf Ben Kaanders

Tekstschrijver Diëgo de Reuver

Facebook
Twitter
LinkedIn