125_VIV0337-123

Quincy’s diva-dag met oma.

DE DROOM 

Quincy wilde heel graag een diva-dag met haar oma beleven. Ze had heel goed voor ogen wat ze dan allemaal graag zou willen. 

HOOFDSPONSOR 

DREAMCHASERS 

Nancy & Linda

DE DROOMDAG 

Dinsdag 17 september 2019 
Een paar weken voor de droomdag wordt Quincy al verrast. Ze krijgt van VanHaren al een paar mooie schoenen voor haar droomdag. Ook oma mag nog een paar schoenen uitkiezen. Quincy vraagt op dat moment of haar droomdag nog in 2019 plaats gaat vinden of in 2020. Ze kan niet wachten. 

donderdag 10 oktober 2019 
Vandaag is Quincy’s grote dag. Nietsvermoedend vertrekt Quincy met haar broodtrommel op haar fiets naar school. Ze zit in de klas en rond 09:00 uur staan daar ineens Butler James, oma en de 2 dreamchasers (Nancy & Linda) voor het raam van het klaslokaal. Handen voor haar mond, tranen in haar ogen, trillende handjes.

Ze is echt verrast! Dit had ze vandaag niet verwacht.

Ze vertelt heel dapper aan haar klasgenoten waarom ze meegenomen wordt uit de klas en Butler James helpt haar met het pakken van haar spullen. Nog even wordt gecheckt bij de meester of ze echt vandaag dan niet de topotoets hoeft te doen en dan zijn we klaar voor vertrek. De klas staat inmiddels al buiten en heeft een mooie boog gemaakt waar ze onder door kan lopen. Iedereen is onder de indruk van de limousine en Butler James organiseert dat alle kinderen één-voor-één even binnen mogen spieken. Na het open maken van de kinderchampagne, een proostmoment op het schoolplein, vertrekt Quincy al toeterend en high-fives gevend door het raam naar de eerste locatie. 

Het is al een beleving op zich dat je met zo’n grote witte auto door de smalle straatjes van de Bossche binnenstad rijdt. We rijden via de markt naar de winkel van Nikkie Plessen, waar 2 vriendelijke dames ons al op staan wachten met allemaal lekkers. Quincy duikt gelijk tussen de rekken en past diverse jurken.

Tussendoor poseert ze rustig voor onze fotograaf Vivian, als een echt fotomodel. Nadat ze haar jurk uitgekozen heeft, gaan we een paar deuren verder voor haar & make-up.  Bij Haaratelier Mari van de Ven, worden de haren van oma & Quincy gedaan en wordt Quincy mooi opgemaakt. Ze zien er nu allebei nog mooier uit!

Een van Quincy’s favoriete winkels is Hudson Bay. Ook daar stoppen we even voor een ware diva behandeling. We worden hartelijk ontvangen bij de deur, Quincy’s nagels worden gelakt, oma wordt opgemaakt en ze ruiken bij vertrek allebei heerlijk! Als we weggaan krijgen Quincy en oma ook allebei nog een goodie bag. Wat een verwennerij!  

Quincy’s grote wens was chique eten bij Noble.

En daar gaan we dan ook naar toe voor de lunch. Papa sluit gezellig aan en ze genieten met zijn 3-en van een geweldig – speciaal voor Quincy samen gesteld – 4 gangen menu. De borden zijn prachtig opgemaakt, net schilderijtjes. Quincy, oma en papa smullen echt.  
Na de super lunch, vertrekken we naar Vught.

Rein van NoPoint Studio’s maakt foto’s van Quincy. Ook samen met oma en papa wordt ons model in de dop mooi op beeld vastgelegd. Ze weet precies hoe ze moet gaan staan en kijken. Haar prachtige ogen met lange wimpers komen heel mooi uit op de foto. Wie weet wordt Quincy ooit nog ontdekt als echt model. Wij (Nancy & Linda) zijn in ieder geval al fan! 

Wat een bekijks hebben we zo midden in de stad.

We worden met de limousine bij Lush afgezet. Quincy zwaait, deelt high-fives uit aan voorbijgangers en nipt als een echte dame aan haar kinderchampagne. Als dit geen diva dag is… Als Quincy bij Lush is, wil ze nooit meer weg. Dus we moesten ook hier even langs op haar Droomdag. Ze mag daar van alles uitproberen, stelt heel veel vragen, neemt alle geuren in haar op en deelt alles heel graag met oma. Van bruisbal, tot glitterzeep, van een eigengemaakte vulkaan tot aan eetbare lipgloss, ze probeert het allemaal uit. Als kers op de taart, krijgt ze een pakketje mee waarmee ze thuis ook nog een vulkaan van klei en mini bruisballen kan maken. Wat een feest.  

Onze laatste stop.

Bij Pilkington’s, sluiten we heel gezellig af met een high-tea. We genieten met zijn 4-tjes van heerlijke zoete en hartige hapjes. We hebben servetten-pret en praten een beetje na over de dag. Quincy vond alles leuk, ze kan eigenlijk niet kiezen. Maar het meest spannend vond ze het ophaalmoment op school.  
 
Zoals we de dag begonnen zijn, sluiten we de dag ook af. We worden uitgezwaaid door de bediening en de overige gasten van Pilkington’s. Quincy zwaait en geeft high-fives en we vertrekken toeterend richting huis. We brengen Quincy en oma met de limousine thuis en nemen afscheid. Om de dag af te maken, mogen we Quincy en oma namens Zuss nog een mooie clutch aanbieden en als extra verrassing zit in Quincy’s tasje twee toegangsbewijzen van JumpXL Waalwijk. Daar mag Quincy heerlijk nog een keer gaan springen samen met een vriendin of klasgenootje.  
 
Quincy zal vast nog vaak aan deze dag terugdenken. Wat een mooi, lief en open meisje!  
Voor ons als dreamchasers is de dag zeker heel erg geslaagd en een hele waardevolle herinnering.  

SPONSOREN BEDANKT! 


Limomij (limousine) 
Fotograviv (Vivian; fotograaf) 
Toptypetjes.nl (Butler James) 
VanHaren Schoenen (schoenen Quincy en oma) 
Nikki Plessen (jurk) 
Mari van de Ven Haaratelier (haar en make-up Quincy) 
Hudson Bay (nagels lakken, make-up oma en goodie bags) 
Restaurant Noble (lunch) 
NoPoint Fotostudio (fotoshoot) 
Lush (demonstratie en cadeautje) 
Pilkington’s (hightea) 

Zusss (clutch voor Quincy en oma) 

JumpXL Waalwijk (2 toegangsbewijzen)  

Alle donateurs. 

Facebook
Twitter
LinkedIn