GetImage-3-2

Politieagent Chiel speelt de sterren van de hemel.

DE DROOM

Moteragent worden, gamen, DJ Martin Garrix en nog veel meer. 

DREAMCHASERS

Matti en Guus

DROOMDAG 

Nietsvermoedend zat Chiel maandagmorgen 8 april in de klas toen er ineens een gezelschap van ouders, beste vriend (Job), zusje (Tess) en 2 dreamchasers binnen kwamen zetten; de droomdag was begonnen! U moet weten: Chiel is eigenlijk altijd enthousiast maar toen hij begreep dat deze groep voor hem kwam en dat de zilvergrijze Porsche voor de deur zijn vervoer voor die dag zou zijn deed hij daar nog een schepje bovenop..  

Met piepende banden lieten wij de klas achter.

We gaan naar het oefenterrein van de politie Den Bosch. Daar aangekomen werd Chiel verwelkomd door een groot welkomstcomité en kregen hij en Job een hun eigen politiepolo en werden zij voorzien van hun arsenaal zoals pepperspray, handboeien en plek voor een pistool. Ze mochten namelijk op gaan treden als echte politiemannen. Schieten op de schietbaan met echte kogels (de ‘boeven’ die ze hebben neergeschoten hangen nog op hun kamer), elkaar bespuiten met pepperspray en een echte aanhouding doen (de vader van Chiel speelde de inbreker en Chiel heeft hem niet gespaard…). Helemaal prachtig was het meerijden in de surveillance-bus, met zwaailichten, door het rode stoplicht en tegen de 200 km/u over de snelweg. Op die manier ook op naar Utrecht voor het tweede deel van de dag.  

Chiel is een groot fan van Fortnite.

 Dit spel mocht hij op een bioscoopscherm spelen in de Kinepolis bij de Jaarbeurs in Utrecht. Een spectaculaire ervaring, die nog mooier werd toen vThorben onverwachts de bioscoopzaal instapte om samen met Chiel, Job en Tess een paar potjes te spelen en hen nog wat slimmigheidjes te leren. De speciale Fortnite controller van vThorben viel erg in smaak bij Chiel maar toen zijn eigen gesigneerd was, was dat gauw over. De fotografen en filmcrew gaven het geheel nog wat extra sterrenstatus en met het filmpje van vThorben op zijn YouTube account kan Chiel natuurlijk erg stoer doen tegen zijn vriendjes. 

Waterpolo is de grootste hobby van Chiel.

Hij is er ook nog eens heel erg goed in (topscorer van Nederland geworden afgelopen jaar) en vandaar dat dit onderdeel niet kon ontbreken op zijn droomdag. Chiel, Job en Tess mochten meetrainen met het succesvolle Nederlands damesteam. Alle drie kregen ze een mooie outfit van de sponsor. Deze was zo nieuw dat zelf de speelsters van het Nederlands Team hier van onder de indruk waren. Ze leerden om met de backhand te scoren en tijdens het partijtje pasten ze dit ook gelijk toe en wisten ze alle drie te scoren. Geweldig om te zien hoeveel plezier ze hieraan beleefde en hoe enthousiast de verhalen met elkaar werden gedeeld.  

Vermoeid stapten ze de auto in om terug te gaan naar Den Bosch te gaan waar Happy Italy speciaal voor deze dag de ‘Pasta di Chiel’ op de menukaart had gezet. Lekker eten dus en daarna moe maar voldaan naar huis.    

SPONSOREN BEDANKT!

Porsche Centrum Gelderland : Vervoer en rondleiding in Porsche museum, Chiel mag zelf nog een keer) 

Bleu4charity : Ochtend met politie

Ernie, Ton van der Biezen, Monique, Len, Hein en Niels (fotograaf vanuit Bleu4charity) hebben hun uiterste best gedaan voor Chiel. 

Speys  : lunch in Kinepolis) 

Dames Team

TCK sports : badjases, zwembroeken en caps 

Happy  Italy Den Bosch : diner en speciale menukaart voor Chiel

Fotograaf  : Henk Hya en zijn collega

Facebook
Twitter
LinkedIn