IMG-20220524-WA0036

Of Alejandra het naar haar zin heeft op haar roze wolk? “Jahááá!” 

Droom

Vandaag is roze! De lievelingskleur van Alejandra die in haar klas verrast wordt door haar dreamchasers Arlette en Jules. Ze wil héél graag leren radio-maken en misschien eens een keertje mountainbiken. En Alejandra droomt hardop van een ritje in een Tesla, een roze het liefst. Maar of die ook echt bestaat?  

Droomgidsen

Arlette en Jules van Pulles & Pulles Reclame en Beeld in Waalwijk  

De Droomdag

Alsof ze een hele dag op een grote, roze wolk zit, zo beleeft Alejandra haar Droomdag. Ze wist wel die dag zou komen, maar nu is zo ver. Haar droomgidsen Arlette en Jules komen haar op school ophalen. Dat overrompelt je natuurlijk. Maar gelukkig is haar mama Wendy er. Ze houdt Alejandra even lekker stevig vast. Na wat tranen, van de spanning en vooral vreugde, mag Alejandra met haar vriendje en klasgenoot Faas op pad. Hun klasgenootjes zwaaien de avonturiers enthousiast uit. 

Of ze er zin in heeft?  “Jahááá!”, roept Alejandra overtuigend en dat zal ze nog vaak doen. 

Mountainbiken

Alejandra kijkt even verbaasd als blijkt dat ze niet met een Tesla en ook niet naar Jump XL gaat. Maar ze vindt het ook al mooi als er een oldtimer busje komt voorrijden. Een roze natuurlijk. Want in het Volkswagenbusje is meer ruimte voor ballonnen en leuke spelletjes tijdens de uitgebreide rondreis die ze op de Droomdag maken. Alejandra kan hier beter relaxen en genieten van een make-upbehandeling door Arlette en dat is mooi.  

Vanaf de school in Willemstad zet het busje koers naar Arkel. Op de klanken van De Kabouterdans en Ernst, Bobby en de Rest komen ze aan. De mountainbikes staan klaar. Dat het regent, dat kan de pret niet drukken. De steile helling vindt Alejandra wel te spannend, maar ze pakt de helling halverwege op en dan gaat ze los net als Faas. Het crossparcours vinden ze fantastisch. Als ze lekker zijn uitgeraasd, zoeken ze het busje. Maar wat is dat? Komt daar speciaal voor Alejandra toch een Tesla voorrijden; de Tropical Tesla. En de enige, echte roze Tesla die er in Nederland is te vinden. Precies die auto waar Alejandra van dacht alleen te kunnen dromen. Ze is blij en geniet voorin de auto van de rit. Op de roze achterbank zitten Faas en Arlette met een roze Flamingo. Het roze T-shirt met het logo en haar naam Alejandra erop doet ze meteen aan.  

Ontmoeting met Stefania van Kids Top 20

Met een stralende lach stapt ze uit voor een ontmoeting met zangeres Stefania, die meedeed aan het Eurovisiesongfestival (2021) voor Griekenland en de Zapp Kids Top 20 presenteert. Leuk om rond te gluren bij de opnames van het populaire jeugdprogramma op een basisschool in Buren. Maar als je zo’n idool als Stefania ontmoet, voel je je wel een beetje verlegen. Maar een foto en handtekening van Stefania wordt vet gewaardeerd. Ze krijgen allebei een dikke knuffel van Stefania.  

Q-music

De Tesla Tropical moet naar elders. Dus met het roze oldtimerbusje gaat het verder naar The Wall in Utrecht voor de lunch bij McDonalds. In de keuken zien ze de enorme massa frietjes, hamburgers en kipnuggets. Ze mogen hun bestelling intoetsen op de kassa en lunchen in de feestkamer met klimrek waar Alejandra en Faas volop spelen. Met een zelf gedraaid ijs op naar…Q-Music in Amsterdam. Ze zien hoe het is om zelf radio te maken met radio-dj Domien Verschuuren achter de microfoon.   

Dat maakt indruk. Maar Alejandra schuift alsof ze een ‘prof’ is achter de knoppen. Ze neemt alle uitleg in zich op en schreeuwt voluit in de radiomicrofoon. Ook mag ze -wel wat zachter-  De Kabouterdans aankondigen. Toch hoeft ze niet per se deejay te worden, zegt ze na de rondleiding: ‘’Veel te veel knopjes en toch wel moeilijk.” Maar of ze het wel leuk vindt? “Jahaaaaa!”.  

De eigen geluidsfragmenten gaan als aandenken mee naar huis. En fantastisch is ook de flipperkast bij de radiostudio van Q-Music waar ze op los gaan. Bovendien krijgen ze een Q-Musicbril, -petje en radio in de vorm van een microfoon, waarmee je onder de douche kunt zingen.  

Pizza eten

Dan is het tijd voor het diner in Gouda waar in een Italiaans restaurant waar Alejandra en Faas samen met een leuke kok hun eigen pizza bereiden. Ananas op zijn pizza gaat voor Faas duidelijk te ver. Maar Alejandra houdt er wel van en die doet lekker op haar pizza waar ze zin in heeft. Moe maar voldaan gaat het tweetal naar huis in Willemstad. Onderweg kijken ze nog het filmpje dat YouTuber Dylan Haegens voor haar heeft opgenomen. 

Dat Dylan wat moeite heeft om haar naam goed uit te spreken, werkt op de lachspieren. Met een dikke knuffel neemt ze afscheid van Arlette en Jules. De dag erna zullen Alejandra en Faas op hun school in geuren en kleuren over hun fantastische avonturen vertellen aan hun nieuwsgierige klasgenootjes.

   

Sponsoren bedankt!

  • Pulles & Pulles Reclame en Beeld Waalwijk 
Facebook
Twitter
LinkedIn