DSC09485

Odko traint honden

De droom

Odko heeft geen grote dromen, maar voldoende wensen voor een prachtige Droomdag. Het trainen van honden lijkt haar geweldig en van knutselen wordt ze heel blij. Het allerliefst wil ze zelf een hond. Die droom moet nog even wachten, maar de rest wordt tijdens deze dag meer dan waar gemaakt.

Dreamchasers

Henriette & Vicky

De Droomdag

Luid claxonnerend voor school proberen de Dreamchasers de aandacht van Odko te trekken om haar zo te verrassen. In het lokaal van Odko is echter geen geluid te horen. Tijd voor plan B, een overval in de klas zelf. Totaal overdonderd stapt Odko even later samen met haar beste vriendin Noor in de met bloemen versierde MG die voor de deur staat. Op weg naar haar Droomdag. Het schoolplein gevuld met alle kinderen en juffen uit haar klas zwaait haar enthousiast uit. Veel plezier!

Een natuurtalent met honden

Nieuwsgierig als Odko is, kijkt ze tijdens de rit enthousiast rond. Als haar blik in Kerkwijk valt op het bord Dogcenter beginnen haar ogen te stralen. Zijn hier echt honden en mag ik die gaan trainen? Judith Lissenberg heet haar met twee prachtige Australian Sheppards aan haar zijde van harte welkom. En bevestigt haar vermoeden. Ze mag de honden gaan trainen. Maar natuurlijk wel in stijl. Odko wordt verrast met een roze overall met haar naam en afbeeldingen van honden. Hij past perfect en dan is ze er helemaal klaar voor. De meest rustige van de twee Sheppards loopt spontaan op Odko af en samen gaan ze aan de slag. Ze blijkt een natuurtalent! Na het trainen maken Odko en Noor met roze en witte stof spookjes als knuffels voor de honden. De prachtige taart, versierd met afbeeldingen van honden, maakt het feest compleet.

Genieten van de High-Ranja

In Zaltbommel staat bij De Verdraagzaamheid de aangepaste High-Tea klaar. Een heuse High-Ranja. De tafel gevuld met hartige en zoete lekkernijen zorgt voor een heerlijk rustmoment in de dag.

Een middag vol creativiteit

Met nieuwe energie rijden we in de MG door naar Kids & Fun in Den Dungen. Een middag vol, door Anja van Bers georganiseerde, creatieve workshops. Genieten dus voor Odko die al haar creatieve talent omzet in een ketting en twee armbandjes. Noor maakt aan dezelfde workshoptafel een prachtige ketting. Natuurlijk vertrekken we niet met lege handen. Odko en haar vriendin krijgen twee mooie stenen en een tas vol hebbedingen voor echte dames mee.

Thuis uit eten

Na alle activiteiten is het tijd om te eten. Gezellig en knus eten we bij Noor thuis samen met haar gezin frietjes met frikandellen en kroketten.

En dan zit de Droomdag er alweer op. Met een knuffelhond stevig onder haar armen geklemd en een hoofd vol herinneringen vertrekt Odko samen met haar moeder naar huis. Wat een prachtige dag.

Sponsoren, bedankt!

Odko haar Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder:

Facebook
Twitter
LinkedIn