boer

Noëlle, super-boerin voor 1 dag.

DE DROOM

Shoppen, kalfjes voeren en clown zijn.

DREAMCHASERS

Esther en Esther 

DE DROOMDAG 

Eindelijk was het dan zover. Zaterdag 25 mei was dan de Droomdag van én voor Noëlle. Wat keek ze er naar uit en wat had ze er zin in. Om negen uur werden Noëlle en haar (pleeg)zus Delien met een echte feestbus opgehaald van huis. De bus was mooi versierd door Esther en Esther en omgebouwd tot een echte busbioscoop met koekjes, drinken, slingers en tekenschriften. De dag kon beginnen……..

We werden om half elf verwacht in Meppel.

We wieden verwacht bij de kinderkleding ‘Kroost’ waar Noëlle een mooi zomers kledingsetje uit mocht kiezen. Dat viel nog niet mee! Wat was er veel keus en wat was er veel te passen. Broeken, jurkjes, shirtjes, jasjes in alle kleuren. Uiteindelijk na veel gepast te hebben en geshowd te hebben, voor de spiegel, viel de keus op een heuse flared broek, shirt en spijkerjasje. Hier mocht Noëlle de hele dag in showen. Cynthia en Brechje werden bedankt door Noëlle en met een tasje met snoepjes werd de reis vervolgd richting Amersfoort voor de volgende verrassing.

Onderweg hebben we heerlijk geluncht bij strand Nulde in het zonnetje. Lekker relaxed,  al zittend in het klimtoestel, werd het croissantje en het fruit door Noëlle opgegeten.

De volgende stop was midden in Amersfoort, een workshop bij de Clini Clowns. Tja.. wat moet je daar verwachten…… en stiekem vond Noëlle het best heel spannend. Toen de deur bij aankomst niet open wilde gaf Juffrouw Kees aanwijzingen waarop Noëlle, Delien en Esther de deur met kracht openduwden.

Eindelijk binnen……..Het avontuur kon beginnen.!

Samen met Gigi en juffrouw Kees werden we door het clownshuis geleid. Wat een belevenis was dat… kaartjes die uit de kast vlogen, een verborgen spiegel in de muur, een keuken met kraantjes waar het water uit de verkeerde kraantjes kwam, een hele belevenis. Fluiten met koekjes in je mond dat kan Noëlle als de beste en deze wedstrijd heeft ze dan ook glansrijk gewonnen. We sloten deze gezellige 2 uurtjes af met heerlijke pannenkoeken.

Na deze 2 uurtjes mocht Noëlle even uitrazen in het ‘Superfun’ speelparadijs in Amersfoort. Het was er gelukkig niet druk dus bijna alle trampolines, glijbanen en klauterwanden had ze tot haar beschikking. Na het uitrazen en zweten werd de bus omgebouwd tot een ware make-up salon waar ze met haar eigen oogschaduw aan de slag kon. Gelukkig had zus Delien lippenstift, mascara en deodorant mee zodat ze fris en mooi opgemaakt aan het diner kon bij restaurant Kroast in Amersfoort. Daar zat ook de rest van het gezin als verrassing!

Na het eten stond er nóg een activiteit gepland. Een ware overnachting op een boerderij waarbij Noëlle als een echte boerin in een overal de boer mocht helpen met melken en kalfjes voeren. Natuurlijk mocht er ook gespeeld worden met de skelter en ook weer een trampoline. Een drukke dag waar uiteindelijk om 22 uur voor ons allemaal een eind aan kwam. Esther en Esther vertrokken weer naar Groningen en de familie dook het bed in.

Het was een super-Droomdag!!  

SPONSOREN BEDANKT !

Familie en vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn