dance

Ninthe’s Droomdag!

DE DROOM

Ninthe wilde heel graag iets met vliegen in een cabine, styling, starbucks, chocolade en dance.

DREAMCHASERS

Margot en Marieke

DROOMDAG

Nadat we eerst vriendin Fien al verrast hadden, op school, zijn we Ninthe gaan ophalen. Om 09:45 reed de Limo voor bij de school en dit is niet onopgemerkt gebleven. Klasgenoten van Ninthe hadden hem al gespot. Ninthe voelde toch wel wat kriebels in haar buik opkomen, maar dacht dit kan echt niet voor mij zijn.

Het was toch voor haar, samen met Fien en moeder Suzette verrasten we Ninthe in de klas. Voor de hele klas zijn er echte mini Bossche bollen van Jan de Groot. De klas wilde ook graag even de limo bewonderen en zwaaiden ons allemaal uit.

Eenmaal in de limo nadat de eerste zenuwen weg waren begon het speculeren, maar ze konden niet raden wat we gingen doen.

De eerste stop was bij Shell de Lucht Oost…….

Bij de lucht was een heel gedeelte voor de limo was afgezet voor de deur van de Starbucks. De manager Fajar en Chris stonden ons al op te wachten voor de ontvangst.   

Binnen kreeg Ninthe een echte Starbucks schort en naamplaatje en les om haar eigen drankje te kunnen maken. Ook stond er een tas klaar met allemaal leuke gadgets. Ninthe en Fien mochten hun eigen Strawberry Frappuccino maken en de rest kreeg een heerlijke cappuccino. Ook de lunch werd voor ons verzorgd die namen we mee.

Na deze heerlijke en leuke stop….

Op naar de volgende activiteit. Er werd van alles geroepen maar toen we heel dicht bij de activiteit kwamen zag Ninthe vanaf de A2 ineens city sky dive staan en toen wist ze het. Wat was ze blij maar tegelijkertijd ook wel een beetje gespannen, want natuurlijk wil ze het graag maar misschien is het best wel eng. Ook Fien begon wat bleekjes te worden en wat stiller. Maar gelukkig was het sky dive team super relaxed, ontspannen en lief waardoor de spanning wat minder werd. In een prachtig pak met helm, bril en oordopjes kregen de meiden uitleg voor hun VIP skydive. Ze hadden een eigen instructeur en een eigen luchtcabine, Hoe cool is dat!!!!   

Joeban hun instructeur legde alles uit en begeleide ze tijdens de 4 vluchten die ze allebei mochten maken. Tijdens de laatste vlucht gingen ze super hoog en daarna deed Joeban nog voor hoe je echt kunt stunten. Wat een avontuur met alleen maar big smiles van beide dames (dat kwam door de luchtdruk zeiden ze later haha)

Tijdens de lunch, zijn er nog wat kadootje voor de dames. Beiden kregen een goodie bag met onder andere een eigen ontworpen Tony Chocolonely reep met alle dingen die Ninthe leuk vindt. Ninthe kreeg ook nog een gesigneerde hockeystick met de handtekeningen van Dames1 Den Bosch. De kadootjes vielen zeer goed in de smaak bij de ladies.   

Hierna was er nog een grote verassing.

Langzaam werd het onderweg door wat hints en tips duidelijk. We gingen naar Hilversum naar de TV studios waar we de camera repetities mochten bijwonen van Talpa’s Dance Dance Dance. We werden door Deveny welkom geheten en begeleid naar de kleedkamer van Ninthe en Fien (normaal is deze van Wendy van Dijk!). In hun eigen kleedkamer kregen ze allebei een prachtig ingepakt pakketje van Shoeby met kleding en schoenen voor allebei. Snel omkleden en daarna nog wat make-up op om vervolgens plaats te nemen op de tribune.

Kijk daar heb je……

Kijk daar heb je Timor en Danny de Munk en Susan Visser en Sharon en ……. Vanaf de tribune mochten we de preview van het nieuwe seizoen Dance Dance Dance zien. Hier kunnen we verder niets over vertellen of laten zien want dat is nog geheim. Daarna op de foto met oa Timor, Sharon Doorson en Geza Weisz en een rondleiding door de studio. Bij het vaarwel kregen ze ook nog 4 tickets om een keer naar de echte cameraopnames te komen kijken. Wat een verwennerij!   

Heel voldaan reden we weer terug richting huis, maar onderweg toch nog een tussenstop bij de Mc donalds in Rosmalen waar ze weer enorm verwend werden met een versierde ruimte met gedekte tafel, kadootjes, ballonnen en eigen bediening. Daarna mochten ze ook nog zelf een ijsje tappen en de energie nog even kwijt door te schermen met een ballonzwaard! Wat een lol hebben die meiden gehad tijdens hun droomdag.   

Thuis gingen ze allebei met een big smile slapen en de volgende dag met alle verhalen en kadootjes weer naar school!   

SPONSOREN BEDANKT!   

Limo-mij (Jeroen),

Starbucks/Shell De Lucht Oost (Fajar en Chris),

City Sky Dive Utrecht (Noortje, Max en Joeban) ,

Rumoer Styling & Design (Ruben en Deveny),

Shoeby Fashion (Mieke en Janneke),

en al onze donateurs

Facebook
Twitter
LinkedIn