thumbnail-2-1

Maurice heeft de dag van zijn leven met bonus

De Droom

Maurice is helemaal weg van roofvogels. Ook heeft hij een heel bijzondere interesse: hij is namelijk erg geïnteresseerd in loopbanden. Hoe dat afloopt, lees je in het droomverslag. Uiteraard gaat er niks boven een potje gamen, en als dat met bekende YouTubers kan… dan is dat super gaaf!

Dreamchaser

Ninouche Henry en Marc Corman van Bakker & Bosch HR Diensten

Maurice laat ze vliegen

De zomertijd is dit jaar wat eerder ingegaan, althans, dat hadden Maurice zijn ouders hem wijsgemaakt. Hij mocht lekker een uurtje langer blijven liggen doordat de klok verzet was. Helemaal verrast stond Maurice om 8.30 klaar, maar niet om naar school te gaan deze keer, maar voor zijn Droomdag. Ondanks dat het onverwacht was, was hij er al meteen helemaal klaar voor: kom maar op!

Samen met de dreamchasers vertrekt Maurice ’s morgens vroeg naar Dinteloord, om daar een privéworkshop met roofvogels en uilen te volgen. Het is even rijden, maar dat is niet erg. De auto staat namelijk vol met lekkere dingen: koeken, wafels, chips, ice tea en nog veel meer lekker eten en drinken. En ook is er prima vermaak onderweg: Maurice blijkt namelijk een echte moppentapper te zijn! In Dinteloord aangekomen wordt er van alles over de vogels verteld en kan Maurice alles vragen wat hij maar wil weten. En dat niet alleen; ook mag hij ze vasthouden, aaien en uiteraard naar zich toe laten vliegen en opvangen met zo’n grote handschoen. Wow, dit is echt gaaf

Na deze spectaculaire ochtend is het even tijd voor een relaxmomentje; tijdens een heerlijke zelfgemaakte Italiaanse lunch met vers fruit kan Maurice even lekker chillen en napraten over die onvergetelijke ochtend.

Loopband

Daarna is het tijd voor de tweede verrassing van de dag. Na een eindje rijden komt Maurice aan in Klundert bij een enorme productiehal van zo’n 27.000 m2! Hier bij Matrix Fitness wordt fitness apparatuur gemaakt. Maurice heeft altijd al willen weten hoe loopbanden gemaakt worden, dus krijgt hij een rondleiding en uitleg over de geschiedenis van de loopband en natuurlijk het productie- en assemblageproces. Uiteraard mag hij zelf ook even op een loopband staan, en niet de minste! Maurice mag lopen op de duurste loopband die ze daar hebben! Er staan allemaal verschillende ‘routes’ op die je kunt wandelen of rennen, dus Maurice heeft zich prima vermaakt. Voor vertrek naar verrassing nummer drie krijgt hij van Matrix Fitness nog een pakket met kleding en een flesje drinken.

Virtual Reality

Na dit bijzondere bezoek rijden we naar Enversed in Eindhoven, om daar alles te weten te komen over gamen, virtual reality en de nieuwste technologieën. Anderhalf uur lang kunnen we er gamen, eigenlijk samen met Joost Bouhof van Joost speelt spellen, maar die kon helaas niet komen. Maar niet getreurd, want die komt later persoonlijk naar Maurice toe om alsnog samen te gamen! Hoe cool is dat, zo’n privébezoek!

Bij Enversed kunnen we onbeperkt eten en drinken, wat heerlijk. Daarna is het tijd voor een Escaperoom en uiteraard komen we daar met hulp van Maurice op tijd uit met een heel snelle tijd!

Moe maar voldaan lopen we vervolgens naar restaurant Mood in Eindhoven om daar een enorme boot met sushi te eten. Hier krijgt Maurice nog een filmpje te zien van YouTuber Ronald Vledder. Ronald vertelt Maurice wat een fantastische jongen hij is, en dat hij zeker weet dat Maurice vol goede moed verder kan gaan, zeker na deze Droomdag!

Op naar een mooie toekomst

Vervolgens rijden we terug naar het huis van Maurice. Daar stond nog een grote verrassing voor hem klaar, namelijk een nieuwe loopband, speciaal voor hem! Zo kan hij letterlijk vol energie en goede moed weer vooruit. Zelfs na deze vermoeiende dag heeft Maurice energie over om nog een half uur op de loopband te staan. Hij is dolgelukkig en met tranen in zijn ogen bekent hij dat het de mooiste dag van zijn leven is geweest.

Het was een fantastische dag met een fantastische jongen!

Meet & Greet met Joost Bouhof

2,5 week na de Droomdag is het dan zover! Joost komt bij Maurice thuis op bezoek. Wat een enorme bonus voor Maurice. Joost heeft cadeautjes meegenomen. Na de cadeautjes is het tijd voor taart en uiteraard samen gamen. Want daar komt Joost voor.

Maurice zijn favoriete hen heeft 2 kuikentjes gekregen. Eén is er geboren op de verjaardag van Maurice en één op deze dag. Hij noemt de kuikentjes Mauchick en Joost. Als klap op de vuurpijl gaat Joost gezellig mee sushi eten.

Sponsoren bedankt!

Tekstschrijver Simone

Facebook
Twitter
LinkedIn