WhatsApp Image 2019-12-23 at 20.35.27

Marijn en Mirjam’s Droomdag; ‘Is dit allemaal voor ons?’

DE DROOM

Vloggen, beauty, brandweer , cabrio rijden en nog veel meer.

HOOFDSPONSOR

DREAMCHASERS

Syra en Moniek

DE DROOMDAG

Om zeven uur staat Marijn al te wachten, voor het raam, tot we er eindelijk zijn. We komen aanlopen en hij sprint naar de deur. Hij is razend enthousiast, want vandaag is zijn Droomdag, samen met zijn zusje Mirjam. Vol energie rent en sprint hij rond door de kamer. ‘Gaan we?’ vraagt hij. Nog even wachten op je zusje Mirjam. Als Mirjam er is gaan we allemaal aan tafel zitten. Marijn krijgt zijn eerste cadeau; een tegoedbon voor een les freerunning. Dan kan hij de backflip leren, want dat is zijn allergrootste droom. Zijn dag kan nu al niet meer stuk. Ook voor Mirjam komt een droom uit, want we vertellen haar dat zij deze hele dag mag vloggen.

‘Wauw, is dit allemaal voor ons?’

Met z’n vieren lopen we naar de auto. Verrast kijken ze naar de achterbank ‘Wauw, is dit allemaal voor ons?’ Ze zien alle lampjes over de stoelen en een berg vol van hun favoriete snoep. Na een uurtje meezingen met hun favoriete hits in de auto komen we aan bij Center Parcs De Eemhof voor een super toffe dag. Ze worden onthaalt met een overweldigend applaus van alle aanwezige vrijwilligers. Daarna is het tijd om op te splitsen voor de eerste activiteit.

Marijn vliegt over de velden en de windmolens, met een lach van oor tot oor terwijl Mirjam wordt opgemaakt door een echte make-up artiest.

Op Marijn staat een helikopter te wachten en Mirjam gaat naar een beautysalon.

Marijn vliegt over de velden en de windmolens, met een lach van oor tot oor terwijl Mirjam wordt opgemaakt door een echte make-up artiest. Wanneer bij Mirjam de nagels worden gelakt met roze en glitters wordt bij Marijn de landing ingezet. Hierna zijn ze beiden klaar voor de volgende activiteit. Marijn krijgt een grote VR-bril op zijn hoofd om live in een spel te kunnen gamen. Mirjams wens om les te krijgen in portret tekenen gaat op dat moment ook in vervulling. Na deze overweldigende ochtend is het lunchtijd en genieten we van een groot buffet. Geen brood of muesli maar friet als lunch met lekker veel ketchup en mayonaise natuurlijk! Nog even met prinses Elsa en andere knuffelpoppen op de foto en dan kunnen we weer door met het programma.

Brandweerman Marijn.

Marijn zijn droom om met een echte brandweerslang te spuiten gaat nu uitkomen. Hij loopt naar de brandweerauto waar hij door wel acht brandweermannen wordt verwelkomt. Hij krijgt zijn eigen brandweerpak aan en mag samen met de brandweermannen in de brandweerauto. En natuurlijk gaan de sirenes aan wanneer hij een rondje door het park rijdt. Er moet natuurlijk nog wel echt gewerkt worden. Er is een brandje in het bos en dit moet natuurlijk geblust worden door brandweerman Marijn.

Mirjam kijkt haar ogen uit.

Terwijl Marijn aan het blussen is, is Mirjam te vinden in een felgekleurde caravan vol met lieve konijntjes. Twee grote en wel tien babykonijntjes. Daarnaast is er ook een reuze konijn. Mirjam kijkt haar ogen uit wanneer deze uit het hok gehaald wordt. Ook leert ze een nieuw liedje van het baasje van de konijnen: ‘Geiten melken, boerenkool, leer je op de boerenschool’. Dit liedje is tot ’s avonds laat nog gezongen door Mirjam. Ook Marijn wordt hier mee aangestoken. De rest van de dag is er geen ander liedje meer gezongen. Na het konijntjes knuffelen is het tijd voor een gezamenlijke activiteit. Mirjam en Marijn mogen samen op de foto tijdens een professionele fotoshoot.

De modellen in hen komen volledig naar boven. Allerlei poses worden er gedaan en een hoop foto’s worden gemaakt. De tijd vliegt voorbij waar broer en zus de grootste lol hebben samen voor de camera. Hierna is het tijd om door te gaan naar de laatste droom van Marijn en Mirjam. Ze komen aan op een plein vol stoere sportauto’s. Hier mogen ze beiden een auto uitkiezen waarin ze een rondje mee mogen rijden. Mirjam heeft als grootste wens rijden in een cabrio. Er is ook een grote blauwe sportauto met een open dak. En Marijn kiest een grote zilveren sportauto uit. Na een dik halfuur rondrijden, komen er twee hele blije gezichtjes terug het park op.

Tijd voor het grote dinerbuffet en aangezien alles mag en alles kan, beginnen ze met een ijsje, gevolgd door onbeperkt pannenkoeken. Nog even spelen in de binnenspeeltuin en dan is het écht tijd om te gaan. Twee vermoeide maar zielsgelukkige kindjes lopen naar de uitgang waar ze door enthousiaste vrijwilligers, juichend en klappend worden uitgezwaaid. Wat een dag! Terug in de auto wordt er nog een aantal hits meegezongen, maar één liedje komt elke vijf minuten terug, ‘Geiten melken, boerenkool, leer je op de boerenschool!’

SPONSOREN BEDANKT!

Jumbo Broeren Den Bosch Voor het snoep, de koekjes en drinken.

Kuipers Kantoormachines Schijndel Voor het printen en lamineren van de tegoedbon.

Tymen Hart freerunning Voor de gratis les freerunning.

Hema Schijndel Voor stiften om auto te versieren.

Facebook
Twitter
LinkedIn