zaal

Mariama bij de Lion king.

DE DROOM

Lion king, de Efteling en nog veel meer.

HOOFDSPONSOR

Lions Club Vught

DREAMCHASERS

Caroline en Inge

DROOMDAG

Eindelijk was het zover, de Droomdag van Mariama!

Om 13u werd Mariama in haar klas verrast door dreamchasers Caroline en Inge maar ook door haar (pleeg)moeder, (pleeg)vader en (pleeg)zus. Mariama had vooraf al aangegeven dat ze graag haar beste vriendinnetje Nina mee zou willen nemen op de droomdag. Dit kon natuurlijk, dus ook Nina werd verrast toen er verteld werd dat ze mee mocht.

Aangezien Mariama het nogal leuk vindt om te shinen en te performen werd Mariama gekleed in een gouden glitterjasje en een glamoureuze bril. Heerlijke eenhoorn cupcakes werden er uitgedeeld in de klas waardoor alle kinderen konden meegenieten. Smullen was dat!

Wat een prachtige Limo!

Toen Mariama en Nina naar buiten liepen zagen ze een prachtige witte limousine staan!! Iedereen uit de klas wilde natuurlijk heel graag even in de limousine zitten, dus hop een limo vol met kids. Met toch wel een beetje jaloerse blikken zijn Mariama en Nina als echte sterren uitgezwaaid door hun klasgenoten. Het was geweldig om een groot stuk met de limousine te rijden, we hadden veel bekijks en Mariama voelde zich een echte ster. Aangekomen in Amsterdam zijn we heerlijke kleurrijke taartjes gaan eten bij de “taart van mijn tante”, hier konden we kiezen uit de allerlekkerste taarten die er bestaan. Mariama en Nina kozen beide voor een taart met spekjes en felle kleuren.

Na de taart was het zo ver……

Mariama en Nina mogen naar de dansschool van Lucia Marthas om daar een privé les te krijgen. Alleen al het feit dat daar de kinderen van “Kinderen voor Kinderen” oefenen is natuurlijk al geweldig. Het was ongelooflijk om te zien dat de meiden in een uur tijd gewoon een hele coole dans geleerd hadden. Na het dansen kregen ze ook nog eens een echte “Lucia Marthas goodie bag” met o.a. een t-shirt dat natuurlijk meteen aan moest.

Na de dansles zijn we vertrokken naar Scheveningen waar we heerlijk aan de boulevard pizza’s gegeten hebben, het lievelings eten van Mariama. Oh wat zat ze te smullen, een hele pizza was snel verslonden. Nog snel daarna even een blik op het strand en toen door naar de Lion King. Dit was echt de kers op de taart want Mariama is groot fan! Op de heenweg naar Den-Haag zag ze toevallig een aanplakbiljet van de Lion King waarop ze zei: “Daar wil ik nog een keer naar toe!!!”.

En ja hoor, een paar uur later zat ze in het AFAS Circustheater. Na de voorstelling was iedereen moe maar voldaan maar toch kwam er nog 1 verrassing. Mariama mag namelijk binnenkort samen met het hele gezin een dag naar de Efteling! Dat gaat vast ook weer een hele mooie belevenis worden!!

Sponsoren bedankt!

Zonder onze sponsoren hadden we deze dag nooit mogelijk kunnen maken. Daarom willen we echt enorm bedanken:

Julia Mens voor de heerlijke cupcakes

en Frederique Wikkerink voor het geweldige filmpje.

En natuurlijk alle mensen die een donatie hebben gedaan om deze dag mogelijk te maken, super bedankt!!!! Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

Facebook
Twitter
LinkedIn