angry

Manou’s schitterende Droomdag.

DE DROOM

Toen we op 13 augustus de droom gingen ophalen bij Manou, mama en oma in Best, vertelde ze dat ze heel graag wilde gaan trampoline springen. Dat zou dus zeker in het programma moeten komen. Ook lust ze alle eten graag en wil ze graag door ons van school gehaald worden. 

HOOFDSPONSOR

DREAMCHASERS

Gerrion en Loes

DROOMDAG

Aan het eind van een pittige schoolweek…

Waarin ze wegens een loopoor niet naar school kon gaan…

Op een moment dat ze totaal niet verwacht…

Wordt Manou verrast in haar klas op school…

Buiten staat haar beste vriendinnetje…

Neemt ze afscheid van haar moeder en oma…

En vertrekken we voor haar Droomdag richting Veghel!

Op 13 september wordt Manou na de lunchpauze op school begroet door de dreamchasers en fotograaf Monique. Na een dikke knuffel van oma en mama neemt Manou afscheid en stapt ze met haar beste vriendin Rosa in een speciaal ontworpen auto.

De zogenaamde “Amber” brengt ons veilig en opvallend naar alle feestlocaties.

Als eerste activiteit shoppen we een mooie outfit bij Jola Mode.

In de winkel worden de meiden heel gastvrij ontvangen met een drankje en allerlei snoepjes. Na het passen van verschillende kleding besluiten de meiden voor eenzelfde rok en trui te gaan.

Tot slot mogen ze nog een leuk beertje uitzoeken die de hele dag voor veel plezier  zorgt.

Dan wordt het tijd voor een beetje meer actie. Manou wil graag gaan springen dus gaan we met de Amber op pad naar een trampoline park waar ze nog nooit is geweest. Bij Jumpsquare krijgen de dames mooie anti slip sokken en kunnen ze volop hun energie kwijt. Tussendoor nog even een ijsje eten want dat hoort er natuurlijk ook bij.

Helemaal bezweet stappen de meiden in de “Amber”, nieuwsgierig naar de volgende verassing. Dan zien ze buiten de reclameborden……  ze raden meteen dat we naar de film gaan. Het is lachen, gieren, brullen in bioscoop, Industry, onder het genot van een bak Popcorn. Na afloop eten we een lekker frietje bij Pieperz en gaan we met een voldaan gevoel terug naar huis.

SPONSOREN BEDANKT!

Facebook
Twitter
LinkedIn