foto-droomdag-jacuzzi

Maartje VIP voor één dag!

DE DROOM

Maartje wil graag als een echte VIP in de watten worden gelegd.

DREAMCHASERS

Cathy en Mandy

DE DROOMDAG

Na een aantal maanden waarin we geen Droomdagen konden organiseren, mochten we vrijdag 23 april jl. eindelijk weer aan de slag om een onvergetelijke dag te verzorgen. Deze keer voor Maartje. Vroeg in de ochtend, toen Maartje nietsvermoedend in de klas zat, hebben we haar overvallen voor haar Droomdag. En hoe?! Een mooi versierde cabrio kwam voorrijden. Alles was versierd met vlaggetjes en speciaal VIP-afzetlint. Maartje en haar vriendin mochten instappen als echte VIPS, inclusief heuse VIP-sjerp. Maartje was super-enthousiast, maar ook wel een beetje geschrokken van alle aandacht. Na van de schrik bekomen te zijn, had ze vooral heel veel zin in haar Droomdag!

Spectaculaire look
Een Droomdag waar Maartje en haar vriendin helemaal in de watten zijn gelegd. Als VIP moet je er natuurlijk perfect uitzien. We begonnen met een bezoekje aan de kapper. “Mag ik eindelijk een kleurtje in mijn haar?” vraagt Maartje. Jazeker, Maartje krijgt mooie zomerse highlights, en natuurlijk bijpassende mooi gelakte nagels. Als je dan zo mooi bent gemaakt, dan hoort daar natuurlijk ook een nieuwe, hippe outfit bij, mét bijpassende schoenen! “De outfit moet wel bij de VIP-sjerp passen hoor” riep Maartje nog. Nou, dat is zeker gelukt! Die spectaculaire look moest natuurlijk vastgelegd worden. Dit hebben we gedaan. Maartje mocht voor een ochtend model zijn in een heuse fotoshoot!

Paardrijden & relaxen
Na een ochtend vol schoonheid en verwennerij, was het tijd voor wat actiefs: paardrijden in het bos, met een echte marathonwagen. Dat kon natuurlijk niet in die prachtige, nieuwe VIP-outfit. Daarom hebben we Maartje ook in nieuwe paardrijkleding gestoken. Na een middag paardrijden in het bos, had Maartje wel een relaxmomentje verdiend. En hoe kan dat beter dan met een mocktail in een jacuzzi! Daarna werd een heerlijk diner verzorgd! Niet zomaar een diner. Nee… Maartje wilde graag eens genieten van bijzonder eten. Samen met haar vriendin mocht Maartje genieten van culinaire hoogstandjes, gemaakt door de dreamchasers zelf. Wow, wat was dat een heerlijk diner! En speciaal voor hen bereid; dan ben je toch écht een echte VIP. De dag werd afgesloten met een gezellig logeerpartijtje, en vooral heel veel Netflix.

Aandenken
De volgende dag ging de Droomdag verder. Samen met een kunstenares heeft Maartje een prachtig, persoonlijk schilderij gemaakt, vol met bloemen en prachtig vrolijke kleuren. Wat een mooi aandenken aan dit verwenweekend! Moe maar voldaan en vooral bepakt met tassen vol nieuwe kleding en cadeautjes zijn we ’s middags weer naar huis gegaan. Maartje, we hopen dat je een geweldige dag gehad hebt en er nog lang van na zult genieten!

DE DROOMDAG

Sponsoren bedankt!

Menteam Rommens

Foto’s: dreamchasers
Tekst: Simone Faessen

Facebook
Twitter
LinkedIn