snoep

Lozano zwemt in het snoep.

DE DROOM

AJAX! 

DREAMCHASERS

Heidie en Mieke

HOOFDSPONSOR

Wijnproeverij : Lions Beek en Geulmond 

DROOMDAG

Lozano heeft pas nog gevraagd of zijn pleegouders nog iets hadden gehoord over zijn Droomdag. Zij hebben toen gezegd dat als ze vrijdag nog niets hadden gehoord, ze zouden gaan bellen met Dream4kids, maar zij wisten wel beter…..


Bellen was niet meer nodig! Op donderdag 6 juni parkeren we een mooie versierdeTesla (met ballonnen in zijn lievelingskleur) op de parkeerplaats bij de school van Lozano. 


Op school staan de moeders, het broertje van Lozano en zijn vriendje al op ons te wachten. Met de juf van Lozano hebbenen we afgesproken dat we een bad op mochten zetten in de speelzaal. Het bad is gevuld met SNOEP!

Daarna halen we eerst Lozano’s vriendje op in zijn klas.

Hij is er stil van. Hij wist dat hij mee zou mogen met Lozano, maar niet waarheen en wanneer. Zijn juf en klasgenoten reageren heel enthousiast. Dan halen we Lozano op in zijn klas, waar we eerst zingen voor zijn jarige juf.

Ook Lozano was enigszins overdonderd. Met de hele klas gaan we richting de speelzaal, waar de jongens een duik nemen in het SNOEPBAD. Een hele wasmand vol met snoep wordt nog over hen heen gegoten. Natuurlijk kunnen de jongens zo veel snoep niet in hun eentje gaan verorberen. Eerst duikt het kleine broertje erin en vervolgens wil de hele klas er wel bij. De juf heeft de verdeling van al het lekkers later in goede banen geleid, want wij vertrekken.

We nemen de jongens mee naar de parkeerplaats, waar Ingrid, de eigenaar van de Tesla, de versierde auto , zonder chauffeur naar hen toe laat rollen. Super cool!
Nadat we ingestapt zijn rijden we langs de school, waar we door de hele school, de moeders en het broertje worden uitgezwaaid. Ingrid laat natuurlijk even zien dat de auto genoeg PIT heeft en we zoefen weg.

In de auto proberen de jongens steeds te raden waar we naar toe gaan. Het is een hele rit. Onderweg is het nodig om de auto even op te laden. En wat doe je dan? Je gaat even lunchen bij MacDonalds. Als volleerde klanten van de Mac bestellen de heren hun lunch via de selfservice!!!

Daarna rijden we door, totdat we in de buurt van de Arena in Amsterdam komen.

AJAX is de  bestemming! In de Arena worden we ontvangen voor een hele uitgebreide stadiontour. Aangezien we hier echt te maken hadden met 2 gastjes die weten waar ze het over hadden, wordt de gids enthousiast bestookt met allerlei vragen. Het is wel jammer dat er geen gras ligt. Er wordt namelijk druk gewerkt aan de opruiming van de podia van de Toppers en voor de komst van Metallica. Ook speciaal om eens te zien.

Uitgebreid bekijken we de sobere kleedkamers van de tegenstanders en de luxe kleedkamer van de Ajaxieden. We zien de persruimtes, waar Lozano en zijn vriend plaats nemen achter de microfoon. Fanatiek crossen de mannetjes ook over de tribunes. A propos tribunes, we zien niet zó maar tribunes. We mogen zelfs naar de Koninklijke Loge. Wie kan er nu zeggen dat hij op de stoelen heeft gezeten waar de koning en de koningin hebben gezeten? Ook mochten we naar een skybox, waar we zelfs iets te drinken krijgen. Het is een feest!

Op de terugweg belanden we helaas in de file, maar je kunt het erger treffen dan in een Tesla in de file. Bovendien hebben de jongens allebei een grote puntzak snoep gekregen. Ze doen spelletjes in de auto en lezen boekjes met raadseltjes,  ze praten voluit en doen ook even hun ogen dicht.

Het feest was nog niet voorbij.

Eenmaal uit de file bracht de Tesla ons naar JUMP XL in Oisterwijk. Dankzij hun sponsoring krijgen de jongens speciale sokken en mogen ze zich omkleden om lekker te gaan springen op de vele trampolines en in de schuimblokkenbakken. We staan ervan te kijken hoe goed ze dat kunnen. Koprollen, salto’s, hoge duiken, niets is hen te moeilijk. Daar krijgen ze het wel heel warm van. Een fris drankje is na een poosje heel welkom.

Van al dat springen krijg je natuurlijk ook honger en wat had Lozano gezegd dat zijn lievelingseten was? Pannenkoeken!

Op naar het volgende adres in Oisterwijk, Pannenkoekenhuis “De Ontdekking”. Alsof de mannen nog niet moe genoeg zijn, ze duiken daar meteen weer op de trampoline en op het grote luchtkussen die er bij het mooie terras liggen.

Bij het pannenkoekenhuis worden we allemaal erg  verwend met een heerlijke pannenkoek, een drankje en zelfs nog een lekker ijsje. Van de dukaten die ze bij hun maal krijgen mogen ze ook nog leuke cadeautjes uitzoeken. En dat allemaal gesponsord door Pannenkoekenhuis “De Ontdekking”.

Daarna slaat de vermoeidheid toch wel serieus toe en is het tijd om de jongens naar het huis van Lozano te brengen. We worden vrolijk opgewacht door de beide families, die benieuwd zijn naar de ervaringen van de jongens op deze bijzondere dag.

Het was een mooie dag vol leuke en speciale activiteiten!

SPONSOREN BEDANKT!

We bedanken iedereen die heeft geholpen deze dag mogelijk te maken!


Ingrid Sanders
Jump XL
Pannenkoekenhuis “De Ontdekking”
Ajax
Kruidvat
Particuliere sponsoren via Facebook
Basisschool D’n Opstap

Pixum

Wijnproeverij : Lions Beek en Geulmond  

Facebook
Twitter
LinkedIn