001 PHOTO-2021-11-11-21-59-56 2 punselie (1)

Lotte ontmoet een echte ontwerpster en supervette auto’s

De Droom

Een echte ontwerpster ontmoeten en supervette auto’s.

Dreamchasers

Jeroen en Mary

De Droomdag van Lotte

Vandaag is het dan eindelijk zover: de Droomdag van Lotte. We bellen aan en als Lotte ons en haar twee beste vriendinnen Roos en Noreen ziet, dan weet ze dat het vandaag haar dag is. Als eerste krijgt ze een grote doos met daarin driehonderd van haar favoriete koekjes: stroopwafels van Punselie waar zelfs haar naam op staat. Natuurlijk moeten de koekjes mee in de auto. Het is tijd om te gaan. Om de hoek staat als verrassing een super gave Audi Q7 klaar. Haar moeder en zusje Eva zijn uiteraard ook van de partij.

De vetste auto’s: een McLaren 720S en een Lamborghini Urus

Als eerste rijden we naar Louwman Exclusive Cars waar Lotte uitgebreid uitleg krijgt over alle luxe, dure en vette auto’s die in de showroom staan. Daarna worden we rondgeleid en mag Lotte plaats nemen in haar favoriete auto: de Lambourghini Urus.  Geweldig vindt ze het. De motor brult zo lekker. Als onze magen beginnen te knorren, weten we dat het tijd is voor de lunch. Maar eerst mag onze hoofdrolspeelster plaats nemen in een knalgele McLaren 720S. Fotograaf Jom plaatst nog snel een Go-pro camera op het dashboard. De vleugeldeuren gaan open en daar gaat Lotte voor de rit van haar leven. Iedereen op de weg kijkt natuurlijk wie er in die mooie auto zit.. Binnen een paar tellen is de McLaren omgetoverd in een cabrio en dan gaan ze de tunnel in om het geluid van de motor goed te horen. De haren van Lotte en chauffeur Judith wapperen in de wind als het gaspedaal wordt ingedrukt: wat een sensatie! Als een beroemdheid wordt Lotte voor de deur afgezet van Restaurant Zuiver.  

Bij restaurant Zuiver krijgen we een heerlijke lunch in een feestelijk aangekleed gedeelte van het restaurant. Tosti’s, tosti’s en nog meer tosti’s met ketchup… en met vuurwerk! Ook nog een glas alcoholvrije prosecco erbij. Heerlijk.

Hoe word je een ontwerpster?

Daarna vertrekken we in de Audi naar Amsterdam en wel naar Toss Gallery waar modeontwerpster Tosca Soraya Otten ons opwacht. Tosca vertelt honderduit over het werk van een kledingontwerpster en Lotte hangt aan haar lippen.

Ze mag van Tosca zelfs nog wat stof knippen. Aansluitend rijden we naar het naaiatelier van Jennifer om te zien hoe de stoffen die Tosca ontwerpt tot prachtige kledingstukken worden gemaakt. Onderweg komen we door de PC Hooftstraat met de duurste kledingwinkels.. zou over 20 jaar ook de door Lotte ontworpen kleding daar hangen?

Wokken, lasergamen en een laatste verrassing

Het is ondertussen eind van de middag dus snel naar restaurant de Wok in Malden, Lotte haar lievelingsrestaurant. Ook daar genieten we van het eten. We sluiten de dag af met een partijtje lasergamen bij Planet Awesome te Nijmegen. Lotte mag daar op een later moment nog een keer terugkomen om te karten met haar vriendinnen.

Als we weer thuis zijn, ontvangt Lotte nog een laatste grote verrassing. Ze mag met haar moeder en zusje een weekend komen logeren in Prominent Inn te Noordwijk. Wauw!

“Die blik van Lotte gun ik alle kinderen” vertelt haar moeder later. Wat heeft Lotte van iedere minuut genoten!

Sponsoren, bedankt!

Fotograaf Jom Fastre

Debbie de Munnik

Pixum, www.pixum.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn