_GM06105

Lisa is niets liever dan een echte prinses

De droom

Lisa wil niets liever dan een echte prinses zijn met alles, en dan bedoelt ze echt alles, wat daar bij hoort!

Dreamchasers

Josie en Amanda

De Droomdag van Lisa

We hebben al kennis gemaakt met Lisa, daarom weet ze dat vandaag de dag is. Via een app kan ze zien dat we er bijna aankomen. Ze weet natuurlijk niet welke verrassingen haar allemaal te wachten staan vandaag. Lisa is dan ook compleet verrast als we haar komen ophalen in een super gave roze kever. Samen met haar moeder vertrekken we op weg naar onze eerste droomhalte. Het is een half uurtje rijden en dat is precies genoeg tijd om ons cadeau uit te pakken. Surprise, het is een unicorn prinsessenjurk met een echte kroon. Lisa is helemaal in de wolken en kan niet geloven dat deze jurk echt helemaal speciaal voor haar is.

Prachtige roze unicorn prinses

Wanneer we op onze eerste bestemming aankomen zien wij alleen nog maar roze. In het Kidsbeautypark is namelijk alles roze, precies zoals onze prinses het mooi vindt. Trots loopt ze in haar speciale unicorn prinsessenjurk dit roze kasteel binnen. Het is een droom waarin ze als een echte prinses wordt behandeld. Zo worden haar nagels gedaan, krijgt ze een gezichtsmasker en make-up. Natuurlijk moet dit ook worden vastgelegd. Dat doen we met een super gave fotoshoot samen met haar moeder. Ze kunnen kiezen uit wel 50 verschillende jurken. Ze straalt als een echte ster op iedere foto. Om even bij te komen genieten ze samen van een heerlijke high-tea met roze snoepgoed, chocolade en koekjes, al zittend op echte roze prinsessen stoelen. Roze is tenslotte de lievelingskleur van prinses Lisa, dus daar mag het niet aan ontbreken op de Droomdag.

Op naar prins Aladdin

Na deze roze verrassing gaan we op weg naar Den Haag. Ze gaat namelijk samen met haar moeder naar de musical Aladdin. Wanneer ze aankomt bij het circustheater is ze helemaal in de wolken. Natuurlijk houdt ze ook hier haar speciale jurk en kroon aan. Trots als een echte prinses geniet ze van deze prachtige musical. Wij regelen ondertussen dat haar broer naar Den Haag komt om aan te sluiten bij deze geweldige dag.

Prinses Lisa en haar droomkasteel

Wanneer de musical klaar is brengen we haar naar het kasteel waar ze vannacht samen met haar broer en moeder gaat overnachten; het Kurhaus. In dit geweldige hotel voelt ze zich helemaal thuis en straalt ze als de zon in de prachtige balzaal. Ze kan gewoon niet geloven dat dit allemaal speciaal voor haar is geregeld. De kamer waar ze overnachten heeft uitzicht op de zee en is prachtig. Ondertussen heeft onze prinses natuurlijk wel honger gekregen en daarom gaan we pannenkoeken eten bij het pannenkoekenhuisje. Ook hier krijgt ze weer de speciale prinsessen service. Daarna is het tijd om naar bed te gaan en te dromen zoals alleen prinsessen dat kunnen.

Lieve prinses Lisa, wij zijn heel erg dankbaar dat wij deze Droomdag voor jou hebben mogen regelen. Het was een eer om te mogen zien dat je zo hebt genoten. Deze dag is een dag om nooit te vergeten. We zien je snel weer bij de Droomdag van je broer.

Groetjes,

Dreamchasers Josie en Amanda

Sponsorteam Shannon en Floor

Sponsoren

Exact

Het Kurhaus

Het pannenkoekenhuisje

We love oldtimers

Kidsbeautypark

Pixum

Facebook
Twitter
LinkedIn