IMG-20220329-WA0001

Klimmen en een ontmoeting met je grootste idolen

De Droom

Titus en Fien ontmoeten en stoere dingen doen. Liefst met allebei de ouders erbij.

Dreamchasers

Emma en Margot

De Droomdag van Ella

Het is een prachtige dag als Ella haar twee dreamchasers naar haar voordeur ziet lopen. Ze is enorm verrast, zou vandaag de grote dag zijn? Ze durft het bijna niet te hopen. Als de bel gaat weet ze het zeker, het gaat beginnen! Ella kan haar ogen bijna niet geloven als een schitterende limousine voor de deur parkeert. Extra leuk: haar beste vriendinnetje mag mee.

Ella’s twee dreamchasers hebben een heel bijzondere dag in petto voor Ella en haar vriendin. Om meteen in de stemming te komen, krijgen ze allebei een knalgroene jumpsuit met hun namen erop geborduurd. Zo gaan ze helemaal in stijl op pad. Enthousiast springt Ella de limo in. Er zitten allemaal stickers op met ‘Ella’s Droomdag’. “Wat gaan we doen vandaag?”, vraagt ze nieuwsgierig. Met een buik vol vlinders laat ze zich chauffeuren naar het eerste adres.

Lekker klimmen in het klimbos

De eerste stop is bij het IJzeren Man Klimbos in Vught. Het is meteen duidelijk dat het hier om Ella’s droomdag gaat, er staat een enorm bord met: ‘Welkom Ella, het is jouw Droomdag!’ Ook staat er een enorme blauwe opblaasbare luchtdanser, Ella voelt zich heel speciaal. Eenmaal in het klimbos staat de instructeur al op haar te wachten. Na een korte uitleg mag ze eerst een oefenparcours lopen. Dat gaat harstikke goed! Al snel mag ze dan ook door naar het eerste echte parcours, hoog in de bomen. Bij deze activiteit mag ook Ella’s vader zich van zijn stoerste kant laten zien. Hij helpt haar dan ook om zich zeker te voelen op het spannende parcours, zo hoog in de lucht. Ze heeft helemaal geen last van hoogtevrees!

Dan is het tijd om even te ravotten in het nettenpark. Ella en haar vriendin rennen vol energie door de netten en duiken in de ballenbak. Ook spelen ze nog een leuk spelletje. Om even bij te komen, drinken ze lekkere warme chocomel. “De dag is nu al zo leuk, komt er nog meer?”, vraagt Ella. Nou, dat komt er zeker! Het gezelschap gaat snel weer de limousine in, naar het volgende adres.

Een ontmoeting met Titus en Fien

Van al dat klimmen krijg je honger, tijd om een hapje te eten. De limo parkeert bij de McDonald’s voor een heerlijke Happy Meal. Er zit ook een knuffeltje in, de meiden krijgen allebei een koala genaamd Coco. Die dragen ze de hele dag mee, Dan rijden ze in de limo naar de schouwburg in Tilburg, bij deze activiteit mag mama mee. Ella krijgt een fantastische voorstelling van Belle en het Beest te zien door van Hoorne Entertainment. Haar stoel is prachtig versierd, ze voelt zich een echte VIP. Als ze ook nog haar grote idolen Titus en Fien op het toneel ziet verschijnen, kan Ella’s dag niet meer stuk.

Na afloop van de voorstelling krijgt de groep een eigen tafel vol gouden ballonnen. Dan komen alle sterren van de show tevoorschijn voor een meet en greet. Titus en Fien weten nog wie Ella was, ze hebben namelijk wel eens een filmpje voor haar gemaakt. Ella is een beetje overdondert, maar maakt dan toch grapjes met de cast. Ze nemen echt de tijd voor haar, en vinden het ook leuk om met haar op de foto te gaan. Als kers op de taart krijgen de meiden een goodiebag met allemaal leuke spulletjes, waaronder een echte toverstaf. “Oh dit was zo leuk en tof!”.

Heerlijke pasta eten

“Is het nu al voorbij?”, vraagt Ella. Nee, er komt nog een laatste stop. In de limousine wordt echte kinderchampagne ontkurkt, en er wordt geproost op een prachtige dag. Ella en haar vriendin voelen zich twee koninginnen als ze nippen van hun chique bubbels. Dan komt de wagen aan bij de laatste halt van vandaag: Trattoria Farci. De mensen van het restaurant zijn ontzettend lief voor Ella, ze vertellen dat ze het heel fijn vinden dat ze er is. Ella besluit een lekkere pasta te delen met haar moeder, met een ijsje toe. Tot slot spelen ze buiten nog het spelletje tien tellen in de rimboe. “Kunnen jullie niet vaker komen spelen?” vraagt Ella.

Dan is het tijd om naar huis te gaan in de limousine. “Dit was de meest fantastische dag die ik ooit gehad heb!”, vertelt Ella. “Het was ook zo fijn dat papa en mama er allebei waren.” Met een dikke knuffel voor de dreamchasers neemt ze afscheid.

Sponsoren bedankt!

Sandra Pluim – borduren overalls

Facebook
Twitter
LinkedIn