Afbeelding1

Klaas geniet volop in Aquamagis.

DE DROOM

Klaas is helemaal gek van glijbanen, het liefst wil hij de aller tofste glijbanen uitproberen. Klaas zijn lievelingseten is patat met appelmoes. En zijn Droomdag wil hij graag samen beleven met zijn grote broer.  

DREAMCHASERS  

Loulou en Stijn 

DE DROOMDAG

Vandaag is het dan eindelijk zover. Klaas heeft al wel een klein beetje een vermoeden wat we vandaag gaan doen. Hij moest immers zijn zwembroek en extra kleding voor 2 dagen inpakken. Thuis wordt hij opgehaald met een busje voor 7 personen. We vertellen Klaas dat hij samen met ons een weekend naar het grootste waterpark in Duitsland gaat.

Dit is écht een droom die uitkomt voor hem! 

In Aquamagis hebben ze de grootste en snelste glijbanen.  Maar eerst een flinke autorit voor de boeg. Met veel snoep, koek en lekkere broodjes gaan wij op reis naar Duitsland. Klaas laat ons zijn favoriete muzieknummers horen en er wordt veel gelachen in de auto. 

Eenmaal aangekomen in Duitsland krijgen wij onze bungalow te zien. Die is echt prachtig. Hier gaan we overnachten, maar eerst is het tijd om te zwemmen en te glijden!  We pakken zo snel als mogelijk onze spullen en hebben een geweldige dag waterpret. Klaas vindt de glijbanen geweldig. Er is er zelfs eentje die over de kop gaat!  

Na een dag zwemmen gaan we terug naar onze bungalow.

In de bungalow staat het lievelingseten van Klaas al klaar. Patat met appelmoes. Als alle buikjes goed gevuld zijn, wordt er tot laat in de avond spelletjes gespeeld. De volgende ochtend is het weer snel gezellig en druk in de bungalow. We kunnen nog een hele dag gebruik maken van het waterpark, dus hup… snel weer naar het zwembad. Maar eerst een uitgebreid ontbijt in het zwembad, verzorgd en aangeboden door Aquamagis.  

We glijden en zwemmen tot we niet meer kunnen en nemen dan voldaan afscheid van de bungalow.  Met het busje rijden we terug naar Nederland waar we nog een gezamenlijke maaltijd hebben bij de favoriete plek van Klaas, de McDonalds! Na het eten is het tijd om afscheid te nemen. Dit weekend hebben wij elkaar goed leren kennen. Het was erg gezellig. Klaas laat ons weten dat hij geweldige dagen heeft gehad en geeft ons een dikke knuffel.  

SPONSOREN BEDANKT!

Facebook
Twitter
LinkedIn